Jäin tänään loppuviikoksi yksin kotiin. Olen kyllä tottunut olemaan yksin ja kaukana murusta, mutta tällä kertaa se tuntui yllättävän rankalta. Luultavasti siksi, että olen vähän kuumeessa ja sen takia poikki muutenkin. Vastoin kaikkia odotuksia sain päivällä kuitenkin opiskeltua tosi ahkerasti ja äsken jopa jaksoin hurauttaa bussilla keskustaan kauppaan.

WP_20140129_17_23_00_Pro

Pikkuhiljaa mielikin alkaa parantua, nimittäin keitin juuri loppuviikon tarpeisiini kattilallisen lohikeittoa äitin reseptillä. En vielä syönyt sitä, mutta lientä maistaessa totesin sen olevan edelleen yksinkertaisuudesta huolimatta (tai ehkä siitä johtuen) aivan törkeän hyvää.

WP_20140129_17_23_14_Pro

Aluksi kurjuudessani ryvetessäni ajattelin, että loppuviikon saan kyllä viettää herkkuiltoja vaikka joka päivä. Mutta kapasta ostinkin sitten vaan kahta uutta vihreää teetä. Koska oon ollut kiltti ja juonut syksyn aikana vanhoja teevarastoja pois. Ensin avasin ton appelsiini-mandariinin ja totesin ettei se toinen voi tuoksua paremmalle. No tuoksui se. Vaniljakaramelli. Tietenkin.

Kaupasta lähtiessä poikkesin kyllä vähän herkkujenkin puolelle, kun kävin hakemassa Finnkinosta voin makuista popparimaustetta. Oon puhunut niin kauan siitä, että pitäisi käydä ostamassa sitä, jotta voisi joskus poppailla kaapissa odottavan popparipussin ja maustaa ne tavispopparit vähän herkummiksi. Eli onpahan vähän loppuviikolle herkkujakin!

WP_20140129_17_23_29_Pro

Tulin tähän peiton alle ja vedin kylmiin jalkoihin miehen villasukat. Olen tainnut neuloa nämä sille lahjaksi meidän seurustelun ensimmäisenä tai toisena talvena ja sen on näköisetkin. Pikkaisen on päässyt nyppyjä tulemaan tässä vuosien varrella, mutta hyvin vielä toimii.

WP_20140129_17_26_02_Pro

Olen piirrellyt alkuillan iloksi mekkoja, mutta hei, miksen mää enää omista värikyniä? Värikynät olisi kyllä ihan ehdottoman tarpeen tässä hommassa, ja lisäksi on aika järkyttävää, että oon muka niin aikuinen, etten oo enää vuosiin edes huomannut tarvitsevani moisia. Ne pitää kyllä ilman muuta laittaa kauppalistalle! Heti keraamisen lieden puhdistusaineen perään.

WP_20140129_17_26_55_Pro

Että sellaisia höpötyksiä tänään. Mitä teidän keskiviikkoon tai loppuviikkoon kuuluu? Saa myös vinkata hyviä ajanvietteitä mulle loppuviikon yksinäisiin iltoihin, kun en voi kuumeen takia jumppaamaankaan mennä!