Joululahjoista kirjoitellessani mainitsin saaneeni myös muutaman kynsilakan ja lupasin esitellä ne myöhemmin. Nyt on sille hyvä aika, kun näillä lahjuksilla olen ehtinyt lakkailla jo kahdet eri kynnet. Tontut olivat kyselleet joululahjatoiveitani ja Joni oli osannut vinkata, että tykkään erityisesti China Glazen kynsilakoista. Niitä ei kuitenkaan ollut kätevästi löytynyt, joten tontut olivat päätyneet Essien puteleihin.

Paketista kuoriutuikin sitten neljä Essien lux effects -kokoelman lakkaa: Stroke of Brilliance, A Cut Above, As Gold As It Gets ja Pure Pearlfection. Ihanaa kimallusta! En voisi olla tyytyväisempi! Paitsi sitten kun hankin tuohon sarjaan kuuluvan viidennen lakan - hopeisena kimaltelevan Set In Stonesin.

essie1

Heti ensimmäsenä piti tietenkin päästä testaamaan pinkkiä. Lakkasin lempparilakallani China Glazen Dance Babyllä pohjat ja tein aksenttikynnen A Cut Abovella molempien käsien nimettömistä. Ja kaikessa tyttömäisyydessään ja ällöydessään tykkäsin ihan hirveästi. Jos tapanani on lakata Dance Babylla silloin, kun en keksi mitä lakkaisin, niin veikkailempa, että jatkossa tähän "turvalakkaukseen" voi liittyä useamminkin kimalteleva nimetön.

essie2

Uuden vuoden juhlallisuksiin kynsiä laitellessani, en myöskään kimalletta säästellyt. Pohjalle hopeista Isa Doran lakkaa ja päälle Stroke of Brilliancea. Laitoin kimalteita paksummin kynsinauhojen lähelle, jotten suotta peittäisi kokonaan hopeista pohjaa. Näiden kimallusta en saanut ollenkaan tallennettua kuviin, mutta ne kilpailivat kyllä kunniakkaasti rakettien kanssa kaikessa säihkyvyydessään.

EDIT// Unohdin aluksi mainita, mutta pakko tulla vielä jälkikäteen lisäämään, että tämän idean kerrostaa kimalletta kynsinauhan lähelle olen saanut Livin up a notch -blogista. Nuo tumman pohjan ja kimalteen yhdistelmät teki kyllä muhun suuren vaikutuksen, ja inspiraation lähteet koitan aina muistaa mainita. Koska kunnia sille, jolle se kuuluu!

essie3

Mikähän siinä on, että viime aikoina ei ole huvittanut lakata mitään muuta kuin kimalletta? En millään jaksaisi enää leimailla Konadeilla, tehdä vesimarmorointeja tai pensselöidä erilaisia kuvioita. Kimalletta vaan ja that's it! Vähän tylsää ehkä, mutta ei kai tämäkään aikakausi ikuisesti jatku? Luultavasti kesään mennessä glitterlakat ällöttävät minua, ja siinäpähän sitten tuskailen, kun ei minulla paljoa muita lakkoja ole!

Mitäs tykkäätte näistä tonttujen valinnoista? Tai lakkauksista? Onko paikalla muita kimalleharakoita, vai oletteko te jo saaneet tarpeeksenne?