Ei yhtään liian ajoissa

Minullahan on semmoinen ilahduttava tapa olla aina oikeassa, ja niin kävi myös tällä kertaa. Tosin tällä kertaa se ei ollut kovin ilahduttavaa vaan aiheutti jopa hieman kiukuttelua ja ärinää. Ai minkä suhteen minä nyt olin oikeassa? No sen suhteen, ettei me olla hääsuunnittelun kanssa yhtään liian ajoissa liikkeellä!

Nimittäin laitoinpa tiedustelua menemään sille valokuvaajalle, joka oli meidän ehdoton suosikki. Joka me haluttiin ihan hirmu kovasti meidän häitä kuvaamaan. Niinpä. Hänen varauskalenterinsapa ei ollut enää meidän hääpäivämme kohdalla tyhjänä.

Ei sitten muuta, kuin ihan hirveällä paniikilla etsimään jotakuta, joka olisi meidän mielestä yhtä hyvä. Ja sähköposteja lisää menemään.

Että tässä words of wisdom tulevat morsiamet: jos teille on joku asia tärkeä, niin olkaa liikkeellä super hyvissä ajoin. Puolitoistavuotta ei ole riittävästi.

Hitsi vie.

8 Kommenttia

 1. Voi harmi toi kuvaaja juttu :/ Puoltoista vuotta ei todellakaan oo tietyissä asioissa liian aikaista, varsinkin kun teillä on häät keskellä kesää.. Toivottavasti mieluinen valokuvaaja kuitenkin löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ole ei.. tiesin kyllä, että hyvissä ajoin saa olla liikkeellä, eikä sillekään heinäkuulle ollut vielä muita varauksia, kuin se yksi lauatai. Joka vaan sattui olemaan juuri se sama. Ja toivotaan.. täällä malttamattomana päivittelen sähköpostiani, mutta enpä taida ehtiä saada muilta vastauksia ennen viikonloppua..

   Poista
 2. Me mentiin kihoihin joulun aikaan ja kesäkuussa on häät :D Eli puoli vuotta aikaa... hyvin ehtii! :) t. uusi lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sit vaan ripeästi toimeen! :) Kyllähän sitä vielä ehtii vaikka mitä saamaan, järjestämään ja varaamaan. Jos vaan sattuu olemaan jotain hyvin täsmällisiä toiveita, niin niistä voi joutua tinkimään. Mutta ei se sitä tarkoita, että joku muu olisi vähemmän ihanaa.

   Kiitos kommentistasi ja tervetuloa lueskelemaan! :)

   Poista
 3. Itse olen samaa mieltä, että kaikki mitä haluat niin heti vain varaukseen! Me varattiin kuvaaja jo keväällä 2012 ja häät vasta tulevana heinäkuuna. Harmin paikka ettei teitä onnistanut. :( Mekään ei saatu enää ratikkaa, sillä ei sitä varattu ajoissa. Nyt mietitään muita vaihtoehtoja sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näinhän se on! Me ei tosin kovin paljoa aikaisemmin olisi voitu ollakaan kun tiedustelemamme kuvaajat ovat ilmeisesti vuoden alusta alkaneet vasta varauksia kesälle 2015 ottamaan. Me saatiin onneksi kakkossuosikkimme, joka on aivan huika kuvaaja hänkin. Toivottavasti teille löytyy myös vähintään yhtä huikaiseva kakkosvaihtoehto :)

   Poista
 4. Oliko haluamasi hääkuvaaja mahdollisesti tuomas mikkonen?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!