Kukaan joka on selannut kevään H&M:n kuvastoja tai kulkenut viime aikoina kaupungilla ketjuliikkeiden näytösikkunoita vilkuillen ei ole voinut välttyä tältä tulevan kevään trendiltä. Harvoin ihastun näin nopeasti mihinkään trendijuttuihin, mutta täytyy myöntää, että tällä hetkellä himoitsen mustavalkoraidan ja kirkkaan keltaisen yhdistelmää, kuin hullu puuroa.

IMG_2895

Keltainen on kyllä nostanut suosiotaan pitkään, mutta tänä keväänä se taitaa jatkaa kiitoaan juurikin mustan ja valkoisen kanssa paritettuna. Keltaisen himoissani omaa vaatekaappiani tutkineena tajusin myös, että mulla ei ole yhtään ainutta yksiväristä kirkkaan keltaista vaatetta tai asustetta. Lähimmäs päästään sinapin leijonankeltaisilla topilla ja t-paidalla, mutta ei ne millään ole riittävän kirkkaita mun keltaisen kaipuuseen.

IMG_2898

Mietiskelin millä tavalla keltaista haluaisin itse tänä keväänä yhdistää ja intouduin piiiiitkästä aikaa Polyvoreen klikkailemaan kollaaseja - siellä kun on niin helppo hakea tietynlaisia vaatteita ja asusteita ja liimailla mieleisiä asukokonaisuuksia.

Kaikista eniten houkuttaisi kirkkaankeltaisen löysän yläosan ja tiukemman mustavalkoraidallisen alaosan yhdistelmä. Sellaisesta kokonaisuudesta tulee kuitenkin helposti liian kova, joten kirkasta keltaista ja graafista raitaa pehmentämään lisäisin farkkutakin. Ajattelin, että yksinkertaiset asusteet sopisivat tällaiseen asuun parhaiten, kunnes huomasinkin klikkailleeni asun lisukkeeksi kukkahuivin. Mielestäni farkkutakin sinistä ja paidan keltaista yhdistävä huivi kyllä viimeisteli tämän lookin.

MVK1

Tuo asu huutaa kevään ensimmäisiä askelia kuivalla asfaltilla. Niitä päiviä kun farkkutakilla tarkenee auringossa, mutta varjossa on vielä vähän liian kylmä.

Tällaiseen asuun multa löytyisikin kaapista kaikki muut osaset paitsi riittävän kirkas paita. Okei, ei multa noita Minna Parikan ihania pupuballeriinojakaan löydy, joten ne joutuisin korvaamaan ihan vaan tylsillä tavallisilla mustilla.. (toki toivossa on hyvä elää, kun synttärit on vielä luvassa ennen ensimmäisiä kevätkelejä, wink wink!)

Toisessa asussa koitin noudattaa minua viisaampien antamia vinkkejä. Trendivillityksen takia ei kannata uusia koko vaatekaappiaan, vaan trendeihin on helppo lähteä mukaan asustamalla perusvarmoja vaatteita rohkeammin. Siksipä kokosinkin pohjalle mustavalkoisen asun (jonka tapaiseen omastakin kaapista löytyisi raitapaitaa, hametta ja kenkää jo valmiiksi) ja asustin sen kirkkaan keltaisella laukulla. Sitten tuumasin, että kerta kiellon päälle ja lätäisin kaulaan vielä keltaisen statement -korun.

MVK2

Vaikka näistä kahdesta kokoamastani lookista tämä jälkimmäinen sykähdyttää minua vähemmän, täytyy silti myöntää, että voisin pukea sen päälle vaikka heti. Jotenkin ihana yhdistelmä rentoutta, skarppiutta, klassisuutta ja räväkkyyttä.

Mitäpä te tykkäätte? Näyttääkö keltainen mustavalkoisen kaverina kenenkään muun silmään yhtä hyvältä, kuin mun? Mitä tän kevään trendejä te odotatte, vai oletteko sitä porukkaa, joka ei haksahda mihinkään.. niin minäkin muuten luulin olevani, mutta toisinpa kävi. Ja itseasiassa viime vuonna taisin olla hulluna minttuun. Hups.

Mutta varsinainen kysymys kuuluu, mistä ihmeestä löydän nyt sopivan laukun ja paidan riittävän keltaisena, riittävän edulliseen hintaan?

Ps. Pahoittelen, jos muillekkin jäi soimaan päähän se maailman ärsyttävin Black and Yellow ränkytys.. pakko oli pistää vaihnko kiertämään edes otsikossa.. hihi.