WP_20131209_005

Moikka vaan täältä viltin alta! Musta ei taaskaan kuulunut mitään viikonlopun aikana, vaikka vilpitön aikomus oli toinen. Pitkä itsenäisyyspäivän viikonloppu tuli nimittäin vietettyä Tallinnassa sukulaisten kanssa juhlien.  (Meidän suvun tavasta juhlia kannattaa lukea ensin TÄÄLTÄ ja sitten TÄÄLTÄ!) Eilen tulin kotiin ja kiidin vielä loppuillan Turkua ympäriinsä. Joten pitkien yöunienkin jälkeen väsyttää ihan vietävästi.

Olin suunnitellut kirjoittavani keskiviikkona ja torstaina postauksia varastoon valmiiksi, mutta olin sitten vielä kipeänäkin, joten ylimääräisiä voimia ei kyllä varastoon jäänyt. Nyt flunssa on jo vähän parempi, vaikka tänä aamuna kävi vielä oikein perinteiset - niistin niin kovasti, että nenästä alkoi vuotaa verta ja nenäverenvuoto oli niin kova, että oksensin. Mutta jospa tää tästä. Tänään voi hyvällä syyllä vielä olla peittojen välissä keräämässä voimia ja syömässä nameja, joita toin laivalta tuliaisiksi.

Viikonlopun kuvasaldo on pieni ja julkaisukelvoton. Kameraa ei edes ollut mukana ja puhelimeen ei tallentunut mitään yhtä verra-selfie-räpsäisyä asiallisempaa. "Rusettipantani" on muuten siitä syystä, että meidän lauantain varsinaisissa juhlissa oli pukukoodina kravatti. En ole vielä ihan niin höynähtänyt, että ihan muuten vaan laittaisin päähäni nallekravatin rusettipannaksi.

tallinna

Mutta koska musta ei tän fiksumpaa taida tänään irrota, niin palaillaanko asiaan uudelleen huomenna? Menikö teidän itsenäisyyspäivät hyvin? Toivottavasti saitte levättyä vähän enemmän kuin minä.. juhlakalun torstaisen ennusteen mukaan - meille tuli piiiitkä torstain ja sunnuntain välinen yö.