Moikka vaan kaikille tämänkin blogin lukijoille!

Ajattelin tulla kirjoittamaan pikaisesti tämän hetkisistä hääsuunnittelukuvioista. Minulta on kyselty jonkin verran (muualla kuin täällä blogissa) siitä, miten hääsuunnitelmat etenevät, joten on varmaan enemmän kuin loogista tulla kertomaan kuulumisista täälläkin.

Olen ihan valtavan täpinöissäni häiden suunnitelemisesta, ja olen pikkuhiljaa muuttumassa ihmiseksi, joka ei voi puhua muusta, kuin häistä (meidän tai muiden) tai vauvoista (muiden). Tämän blogin kirjoittelu on kuitenkin ollut viime aikoina olematonta, koska musta on tuntunut vähän hassulle tulla kirjoittelemaan vaan höpinöitä, kun mitään kovin konkreettista ei vielä oikein ole tapahtunut sitten hääpaikan varaamisen jälkeen.

Aika kuitenkin kiitää huimaa vauhtia. Vaikka tuntui että kihlautuessa tuntui, että kolmen vuoden päähän sovitut häät ovat tapahtuvat vasta ikuisuuden päästä, on siitä ajasta nyt mennyt kuitenkin jo puolet! Ja mitä pidemmälle mennään, sitä enemmän konkreettisia asioita voi tehdä!

Esimerkiksi kirkkoherranvirastosta minulle kerrottiin, että Jyväskylässä kesän 2015 vihkikirkkojen varaaminen alkaa tammikuun alussa. Olin jotenkin ajatellut, että se alkaisi vasta myöhemmin keväällä, niinkuin esimerkiksi Helsingissä on tapana. Nyt onkin siis tehtävä lopullinen päätös vihkikikosta piakkoin, jotta saadaan, mitä halutaan. Jyväskylässä tuskin on yhtä suurta ruuhkaa, näin hyvissä ajoin, mutta better safe than sorry.

Toteutettavien postausten listalla tällä hetkellä odottelevat ainakin seuraavat aiheet:

  • hääsuunnittelu sulhasen silmin
  • vihkikirkon valinta
  • kihlajaisten kiitoskuvat & save the date -kortit
  • valinnat rahankäytön suhteen
Miltäpä kuulostaa? Ja olisiko teillä jotain muita postaustoiveita? Niitä saa esittää kommenttiboksissa, kirjoittelen mielelläni teidänkin toivomistanne aiheista!