Moikka taas pitkästä aikaa!

Kiireinen viikko alkaa olla takana päin, mutta siitä ollaan onneksi selvitty kunnialla. Alkuviikon sai näpytellä tietokoneen näppäimistöä kyllä enemmän kuin sielu sieti, mutta kaikki tämän syksyn opiskelujutut tuli palautettua ajallaan. Nyt olisi niistä joululoma... tosin ensi viikolla taidan vielä painaa gradua eteenpäin, jotta voi sitten hyvillä mielin vähän aikaa pitää ihan puhdasta joululomaakin!

WP_20131215_17_50_12_Pro

Musta tuli tällä viikolla niin vanha ja väsynyt, että skippasin jopa kahdet pikkujoulut ja tulin mieluummin kotiin Turkuun lepäämään oman kullan kainaloon. Tänä viikonloppuna ei olisi voinut mikään olla parempaa, kuin kaksi koti-iltaa. Siihen vielä sekaan hyvää ruokaa, vähän skumppaa, Greyn anatomiaa ja joulutonttujen juttuja.

Nautin ihan mielettömästi paketoinnista! Vaikka teenkin aika perinteisiä paketteja, niin musta on ihanaa mittailla sopiva paperipala, tehdä siistejä taitoksia, valita sopiva naru ja askarrella pakettikortteja. Sitähän päivää ei tulla näkemään, kun minä ostaisin kaupasta niitä tarrana kiinniliimattavia lappusia.

WP_20131215_17_50_20_Pro

Itse asiassa taidankin askarrella vielä muutaman pakettikortin lisää, ennen kuin pyykit valmistuu. Joulun alla on ehkä se ainoa aika vuodesta, kun jaksan nähdä vaivaa kodin siistinä pitämisen eteen.. miten me voidaankin sotkea näin hurjalla tahdilla? Tänäkin viikonloppuna on saanut olla siivoamassa joka päivä!

Yritin tänään lakata kynsiäkin, mutta kahdet lakkaukset poistin heti niiden valmistumisen jälkeen. Mistähän sitä saisi jotain kivaa kynsi-inspiraatiota? On tullut viime aikoina lakkailtua niin paljon glittereillä, että haluaisin jotain muuta. Mutta en vaan oikein keksi, että mitä.

WP_20131215_17_50_27_Pro

Ja koristeluista puheen ollen, monessa blogissa on näkynyt aivan ihania piparkakkutaloja ja mun tekisi hirveästi mieli tehdä yksi meillekin! Mutta kukahan sen söisi? Meillä on ihan valtavasti pipareita vielä syömättä ja joka vuosi niistä meinaa tulla ongelma. Kyllä on taas ongelmia!

Tällainen sillisalaattipostaus tällä kertaa. Pahoittelen muuten jos joku tuli toiveikkaasti etsimään ohjetta sillisalaattiin.. sellaista multa ei heru, kun kyseinen ruokalaji ei oikein ole mun makuun. Mutta perunalaatikko.. kuola valuu jo, kun odotan joulupöytää ja perunalaatikkoa! 

Joko te odotatte jouluruokaa? Ja toivottavasti muillakin oli hyvä ja rentouttava viikonloppu!