Selailin eilen Elämäni kunnossa blogia, ja törmäsin tähän postaukseen, jossa Saara esittelee rapakon takaa tilaamiaan treenitoppeja. Koska olen voimakkaasti blogien vaikutuksen alainen ihminen (vaikkei Saaran kirjoitus maksettu mainos ollutkaan), otin heti vinkistä vaarin ja suuntasin selailemaan Human -verkkokauppaa

Ja ei vitsi miten hauskoja paitoja siellä olikaan tarjolla. Selailin kaupan valikoimaa aika pitkään ja nämä kolme nousivat ehdottomasti lemppareikseni. Nyt kun yrittän taas potkia itseäni liikkumaan yhtä ahkerasti, kuin alkusyksynä jaksoin, tulisivat humoristiset treenitopit suorastaan tarpeeseen. Jonkin verran välineurheilija kun olen.

lookhuman
Kuvat www.lookhuman.com: sininen, harmaa, musta

Aina en ole välittänyt siitä, millaisissa vaatteissa treenaan. Joskus olin suorastaan sitä mieltä, että mitä rönttöisempi, sen parempi. Mutta tästä asiasta keskusteltaessa eräs opiskelukaverini olevansa hieman eri mieltä."Look good, feel good", totesi hän. Tuo lausahdus jäi silloin pyörimään jonnekkin takaraivoon, ja myöhemmin olen hoksannut, että tottahan se on. Ei toki urheillessa (tai muutenkaan) tarvitse aina olla tip top, mutta kyllähän se omaan fiilikseen vaikuttaa, jos tuntee näyttävänsä kivalle. Mulla on fiksuja ystäviä.

Jään vaan haaveilemaan siitä, että raaskisin tilata Humanilta muutaman paidan treenivaatevalikoimaani kasvattamaan. Taidan odotella ostopäätöksen kanssa vähän pidemmälle kevääseen. Mitään halpaa lystiä, kun tuolta tilaaminen ei postikulujen ja tullimaksujen kanssa ole.

Niin ja pidemmittä puheitta. Urheilukampetta niskaan ja salille! Suunnitelmissa olisi käydä ensin kävelyllä, sen jälkeen vähän jumppaamassa salilla ja vielä lämmittelemässä infrapunasaunassa. Sitten voi hyvällä omalla tunnolla palata kotiin lepäämään ja ehkäpä vähän leipomaan. Huvittaisi leipaista tänään jotain kivaa iltapalaa, myöhään illalla kotiin palaavaa miestä odottamaan.