Muutama viikko sitten Jyväskylässä järjestetyiltä joulumessuilta tein toisenkin ostoksen talvisen kranssin lisäksi. Paikalla oli Herkkusuu korujen myyntipöytä ja sen korut olivat, no - herkullisia! Ensi kesänä haluan kyllä ostaa kaulakorun, jossa riippuu Eskimo -puikko, josta on haukattu yksi pala! Viime kesälle valmistetut taitavat olla jo lopussa, mutta ensi kesänä on kuulemma tulossa lisää ja eri mauilla.

WP_20131202_006

Äiti osti valkoisella koristellut piparkakkukorvikset ja minä puntaroin pitkään vaaleanpunaisen kuppikakkuriipuksen ja karkkikeppi -korvisten välillä. Päädyin sitten karkkikeppikorviksiin äidin auktoriteetilla sanotun "nyt ollaan joulumarkkinoilla" -lausahduksen perusteella.

Jokainen pari on hieman erilainen, sillä kaikki korut ovat käsintehtyjä.

WP_20131202_007

Ne sopii mulle, kuin nakutetut. Satun purkkapallopurkan lisäksi omaamaan spesiaalin suhteen tikkareihin.. ihan oikeasti! Mulla on aikamoinen kokoelma, vaikka karsinkin sekä tikkari, että hubbabubba kokoelmia muuton yhteydessä.

WP_20131202_002

Oletteko törmänneet Herkkusuu koruihin aikaisemmin? Mitä tykkäätte mun valitsemista? Voisiko kukaan muu kuvitella käyttävänsä näin leikkisiä koruja?