Kyllä on elämä taas rankkaa (sarkasmia). Oon nimittäin äärimmäisen surullinen, kun joudun luopumaan mun Rakastunut-tyttö-Angry-Birds kännykästä (jossa on aivan hullut Angry Birds enkat pelattuna by the way). Mutta itsepähän sen valinnan tein. Ei ole ensimmäienn kerta, kun kerron vannovani Nokialaisten puhelinten nimeen. Niin me tehdään molemmat, eikä merkkiä vaihdeta ennenkuin on pakko.

Meidän talouden enemmän-kännykkä-orientoitunut jäsen (voitte itse arvata kumpi se on) hankki itselleen uuden 1020 puhelimen, joten vanha 920 jäi vapaaksi. Aluksi sanoin, etten halua sitä, mutta haluanpa sittenkin. Pääasiassa siksi, että siinä on niin hyvä kamera. Ei tällä mun puhelimella otettuja kuvia paljon viitsi kuva-albumeihin teetättää muistoksi. Tai julkaista blogiin.. 

Ja vaikka mun vanha kunnon 710 pelittää vielä hyvin, on sen näyttöön tullut muutama pieni halkeama. Nyt jos joku ärisee, että niin ne älypuhelimet heti hajoaa pudottuaan, niin sanon vastalauseen. Mullahan putoaa puhelin lattialle melkein joka päivä. Joskus useamman kerran päivässä ja ensimmäiset halkeamat näyttöön ilmestyivät puolentoistavuoden pudottelun jälkeen. Silloin pienet säröt on kyllä enemmän kuin kohtuullinen seuraus. Muutama pieni halkeama valehtelematta yli kolmensadan putoamisen jälkeen.

IMG_1996

Nyt vaan odotellaan, että 920 palaa takuuhuollostaan niin saan sen käyttööni! Tilasin eBaysta nämä muutamat kuoret sitä piristämään. Se, kun on punainen, eikä pinkki niin se vaatii ehdottomasti jotain ekstraa sopiakseen mulle. Nämä kahdet kuoret oli molemmat siitä kivoja, että ovat kivannäköisiä ja sopivat punaiseen puhelimeen. Muutamia hempeimpiä vaaleanpunaisia ja valkoisia sivutin siksi, että ne näyttäisivät hassulle punaisen puhelimen pällä.

Mitäs tykkäätte? Kuorista tai Nokialaisista. Vannookohan kukaan muu enää niiden nimeen?

EDIT// Hihii, sen huoltohan oli kuulemma valmistunut sopivasti juuri tänään! Miksen mää aikaisemmin postannut?!