Muutama viikko takaperin tein sellaisen lakkauksen, johon en olisi voinut olla yhtään tyytyväisempi. Ihan oikeasti olin niin onnellinen niistä. Tuijottelin kaiket päivät ihastuneena. Siivosin keittiössä päivällä ja illalla puoliskoni tullessa kotiin sanoin, että  ymmärrät varmaan, että vaikka siivosin muuten, en voinut pestä puhtaaksi keraamista liettä. Ja ymmärsihän se.

IMG_1921

Pohjalla kynsissä oli Essien (aikoinaan livboxista tullut) Muchi Muchi, ja kärjissä valkoista irtoglitteriä. Hempeän lakan ja hempeän kimalluksen yhdistelmä oli vaan kertakaikkisen täydellinen. Mutta arvatkaa vaan tallentuiko se kuviin sellaisena, kuin luonnossa oli.

IMG_1923IMG_1877

Ei tietenkään. Oikeita sävyjä ei millään saanut tallentumaan kuviin, vaikka koitin kuinka monia eri asetuksia ja ties millaisessa valossa. Jos lakan sävy tallentui oikein ei kimallus päässyt ollenkaan oikeuksiinsa. Oikeasti kun kärjet kimmelsivät kokoajan monissa eri sävyissä, valon glitteriin osuessa. Tai sitten glitterkärjet korostuivat jotenkin oudon paljon, vaikka todellisuudessa kimalle häivyttyi lakkaukseen ihanasti.

IMG_1867IMG_1915

Tässä siis epämääräinen kokoelma 71 kuvan "parhaimmistoa". Toivottavasti olette kynsien ihanuudesta yhtään samaa mieltä mun kanssa, niin onnellinen niistä olin. Ja uskottehan, että luonnossa ne oli vielä niin paljon kauniimmat?

Oli, oli!