Toistamiseen lyhyen ajan sisällä on nyt aivan pakko jakaa eteenpäin blogimaailmasta löydetty ja toimivaksi havaittu kosmetiikkavinkki. Koska poskipunankorjauskikka ei ollut tavoittanut kaikkia aiemmin, niin uskallan jakaa tämänkin vinkin omakohtaisten kokemusten kera. Aika moni kynsilakkaintoilija nimittäin jakaa kanssani glitterlakan poistamisen aiheuttaman tuskan. 

Tassua ylös jokainen, joka on koskaan kironnut glitterlakkojen poistamisen kanssa? Tai käyttänyt kaksitoista vanulappua kymmenen kynnen putsaamiseen? Tai kaatanut poistoainetta suoraan kynnelle? Tai vannonut, ettei enää koskaan aio tehdä sitä erhettä, että tarttuu glitterpulloon? Niin minäkin.

Onnekseni kuitenkin koitui minua yleensä suuresti hermostuttava Google Chrome. Se kun tarjoaa aika ahkerasti sinulle aiemmin käyttämiäsi osoitteita. No, muutamakin seuraamani blogi siirtyi taannoin pois Indiedaysilta, mutta huolimattomasti niihin suunnatessani Chrome heittikin minut monta kymmentä kertaa vanhaan osoitteeseen - jota ei enää ole, ja sen vuoksi ohjasi Indiedaysin etusivulle. Sinne taas kerran vahingossa päätyessäni näin kuitenkin tämän maailmani pelastaneen postauksen Concoction -blogissa! Suuret kiitokset Hanna!

Tämä meni heti testauslistalle, vaikka kuulostikin liian hyvältä ollakseen totta. Mutta ei se ollutkaan! Siis liian hyvää. Totta se kyllä oli! Antaa kuvallisten ohjeiden puhua puolestaan.

glitterlakanpoisto1glitterlakanpoisto2

Se on juurikin noin helppoa! Äimistelin asiaa ääneen koko illan tuon lakkojenpoiston jälkeen. Ja vielä seuraavanakin aamuna. Ihan oikeasti, ei yhtä ainutta hinkkausliikettä. Vain tuppojen veto pois sormista. Ylisanoja ei voi olla riittävästi, sillä en ole kokenut mitään näin maagista pitkään aikaan. Oli ihan pakko laittaa postaukseen mukaan jopa tuo kuva minusta ensimmäisen tupon poiston jälkeen - silmien alle valuneine meikkeine kaikkineen siihen vaan tallentui niin hyvin minun aito äimistys.

Tosin semmoinen vinkki vielä, että kannattaa käsitellä yksi käsi kerrallaan tai pyytää avuksi ystävää tai puolisoa. Minä en ainakaan saanut toiseen käteen aseteltua vanulappuja ja puristeltua folioita sen jälkeen kun ensimmäisen käden kaikissa sormissa sojoittivat foliotupot.. mutta mitäpä ei rakastava poikaystävä tyttöystävänsä kynsien vuoksi tekisi...

Empiiriset tutkimukset vielä jatkuvat sen suhteen, toimiiko tämä myös asetonittomalla lakanpoistoaineella, jotta geelilakkauksia tai muuta vastaavaa kynsissään kantavat voisivat nauttia tästä kikasta myös. Päivitän tähän sitten kun ehdin testata äiskän lakanpoistoaineella.

(EDIT// Katsokaapa kommenttiboksista Livin up a notch -blogin Ninnumaarian kokemukset tästä kikasta asetonittoman lakan ja glitterien alla olevan kestolakkauksen kanssa - kuulemma toimii, joten sopii myös teille kestolakkaukselliset, jipii! Kiitos vielä Ninnumaaria!)

Mutta ainakin kaikki kestolakkauksettomat - uskokaa mua, kun sanon, että kannattaa kokeilla!

Ja kysykää, jos jäi kysyttävää!