Minut on haastettu

Pitsiniekan hääblogi on saanut ensimmäiset blogihaasteensa, jee! Mut haastettiin muutamastakin suunnasta kertomaan 11 faktaa itsestäni, vastaamaan 11 kysymykseen ja keksimään uudet 11 kysymystä, joilla haastaa uudet 11 bloggaajaa.  Koska haasteita tuli kaksi, päätin vähän oikoa mutkia tällä kertaa.

Tässä siis vastaukseni minulle esitettyihin kysymyksiin ja kuvituksena 11 kuvaa liittyen pieniin faktoihin itsestäni, olkaa hyvät! Huikatkaa kommenttiboksissa, jos jaksoitte lukea loppuun. Tuli nimittäi aika pitkä postaus.

11b
1. Olen harrastanut monta vuotta kilpacheerleadingin parissa. Ensin treenaten, sitten valmentaen ja seuran vastuutehtäviä hoitaen. 2. Minulla on kaksi kummipoikaa. Toinen pojista on myös tulevan mieheni kummilapsi. 3. Minä tykkään erityisen paljon pupuista, ketuista ja lehmistä. Jos kuitenkin olisin joku eläin, olisin ihan varmasti koala. 4. Tykkään talviurheilusta (hiihto poislukien) tosi paljon. Laskettelusta innostuin kunnolla vasta viime talvena kun hankin kaikki pelit ja pensselit lumilautailuun.

Ensin haasteella heitti Amanda P Hääideoita 2015 -bogissaan - kiitos vaan! Tässä Amandan kysymykset:

1. Millä perusteella valitsit kaason/kaasot?
Näillä näkymin kaasoina tulee olemaan kolme läheisintä ystävääni, joiden kanssa ystävyys on kestänyt jo useamman vuosikymmenen. Näin me ainakin sovittiin eräänä toukokuisena yönä hienoisessa hiprakassa, joten eiköhän se sopimus edelleen päde.

2. Onko sulhasesi osallistunut hääjärjestelyihin?
Toistaiseksi lähinnä antamalla mielipiteitään asioista, joihin sitä olen pyytänyt. Oli tottakai myös mukana seulomassa ja katsomassa hääpaikkaa, joka valittiin. Niin ja hääsäästötiliä kartuttamalla tietenkin!

3. Mikä värimaailma/teemaväri häihinne tulee?
Fuksiaa, vaaleanpunaista, kermanvaaleaa ja kirkasta merellistä turkoosia.

4. Kuka ottaa valokuvia häissänne?
Toivottavasti lukioaikainen kaverimme, joka on muuten ihan mahtava valokuvaaja!

5. Mikä on mielipiteesi hääleikeistä?
Ei sovi kaikkiin häihin, mutta meidän tyyliin sopii, kuin nenä päähän. Kun on huumorintajuiset vieraat, on hääleikitkin hauskoja.

6. Kuinka isot häät järjestätte?
Tavoitteena olisi pitää vierasmäärä alle sadassa.

7. Mikä on hyvän avioliiton salaisuus?
Rakkaus, kunnioitus, rehellisyys ja tahto.

8. Miten aiotte tehdä häänne oman näköisiksi?
Luulen, että kaikki tekemämme valinnat tekevät häistämme oman näköiset. Niin paikka, ruoka, ohjelma, koristelut kuin vieraatkin. Miten niistä voisi olla tulematta meidän näköiset?

9. Jos olet ollut joskus häissä vieraana, mikä on lempiosuutesi häissä?
Morsiuskimpun heitto, ehdottomasti!

10. Mainitse yksi ohjelmanumero/leikki, joka tullaan näkemään häissänne?
Vaadin morsiamen ryöstön!

11. 3 suosikki blogiasi
Nämä eivät ole kylllä hääblogeja, mutta kaikista tiiviimmin tulee seurattua MouMou ja Nelliinan vaatehuone -blogeja, sekä aivan ihanaa Ninnumaarian Livin up a notch -blogia.

11a
5. Heitän joka vuosi talviturkin vappuaattona. Joinain vuosina järvissä on silloin ollut vielä jäät, mutta sekään ei menoa haittaa! 6. Olen aivan heikkona pitsimekkoihin ja ihan vakuuttunut siitä ettei niitä voi koskaan olla liikaa. Tai liian monessa värissä. 7. Mun lempibändi on ihan oikeasti Backstreet Boys, ja ekalla kerralla Bäkkäreiden konserttiin päästessäni sain myös kätellä Keviniä, AJ:tä ja Howieta! Kuinka siistiä!!

Toinen minua haasteella heittänyt bloggaaja oli Sarita, Unelmana maalaisromanttiset kesähäät blogista - kiitos sinullekin! Ja tässäpä kysymykset vastauksineen:

1. Missä, milloin ja miten tapasitte?
Heh, tavattiin lukion ruokalassa, Joni oli siellä pelkkä pyyhe lanteillaan ja minä totesin, että onpas siinä komea poika!

2. Missä, milloin ja miten kihlautuminen tapahtui?
Tästä voisi kirjoitella joskus oman postauksenkin, mutta kotona 18.8.2012 ja juuri niin kuin olin aina toivonutkin.

3. Pidittekö/aiotteko pitää kihlajaiset?
Pidettiin erikseen sukulaisille ja kavereille. Sukulaisjuhlissa en ehtinyt tehdä paljoa muuta, kuin stressata tarjoamisista, mutta kaverikekkereissä ehdin vähän rentoutuakin ja ne olikin kertakaikkisen hauskat kekkerit!

4. Mitä arvostat puolisossasi?
Anteeksi lällyily, mutta ei siinä taida olla mitään mitä en arvostaisi, tuskin muuten oltaisiin naimisiin menossa. Mutta eniten arvostan sitä, miten Joni kohtelee ihmisiä ylipäätään ja tietty erityisesti minua.

5. Minkä tyyliset häät aioitte viettää?
Rennot, hauskat, maalaisromanttiset bileet!

6. Miten suuri on hääbudjettinne?
En ole vielä siinä pisteessä, että uskaltaisin huudella sitä näin julkisesti. Eikä sitä ole vielä lukkoon lyötykään.

7. Minne suuntaatte häämatkalle?
Haaveissa olisi Malediivit.

8. Mitä tulevaisuuden haaveita teillä on?
Niin simppelille, kuin kuulostaakin, eniten haaveillaan omasta talosta ja lapsista. Jo kysymys kuuluisi, että millaisia tulevaisuuden haaveita minulla on voisin tarkentaa, että, olen suunnitellut synnyttäväni ensimmäisen lapseni, pojan, kun olen 28-vuotias, ja kolmen vuoden päästä siitä syntyisi pikkusisko.

9. Mikä tuleviin häihinne liittyen stressaa eniten?
Vieraslistan laatiminen ja budjetti.

10. Mitä odotat häiltänne eniten?
Hui miten vaikeaa on nimetä yhtä asiaa, kun odottaa häitä kokonaisuudessaan niin paljon. Jos nimeän yhden asian, mitä odotan hääpäivältä eniten, on se varmasti se hetki kun urkuri soittaa Prinsessa Ruususen häämarssia ja kirkon ovet aukeavat ja Joni näkee mut ensimmäistä kertaa hääpuvussa. Tämäkin on ihan superlällyä, mutta mulla tulee kyyneleet silmiin pelkästä ajatuksesta.

Äh.. tuota hetkeä olen kuvitellut eniten, mutta tottakai sen päivän tärkein hetki on se, kun sanotaan "Tahdon" ja meidät liitetään avioliittoon.. epäreilu kysymys.. ei kukaan voi valita vaan yhtä!

11. Aiotko näyttäytyä sulhasellesi ennen vihkimistä?
En! Perustelut löytynee edellisestä vastauksesta!

11c
8. Rakastan huvipuistoja! Haaveilen siitä, että jonain päivänä pääsen käymään rapakon takana Six Flags -huvipuistossa. Todennäköisesti kuolisin siellä, mutta vähänkö se olisi hauskaa! 9. En osaa olla kuvissa perusilmeellä. Musta on ihan oikeasti varmaan enemmän kuvia jonkin sorttisella irvistyksellä, kun luonnollisella hymyllä. 10. Asuin puoli vuotta Roomassa, ja olen vieraillut siellä jo kerran senkin jälkeen. Enkä malta odottaa seuraavaa kertaa, kun sinne taas pääsen. 11. Voimakkain fobiani on korkeanpaikankammo. Se ei ole oikeastaan koskaan hirveästi haitannut lentämistä - kunnes päädyin pienkoneeseen. Siellä se haittasi.

Huh - aikamoinen puristus! Selvisitkö maaliin asti? Yllättikö joku mun vastauksissa? Entäpä näissä pienissä faktoissa?

Ja hei, mitä haluaisitte vielä tietää musta?

6 Kommenttia

 1. Toi kihlautumistarina olis ihana lukea <3

  Ahdistaako sua koskaan ajatus häistä tai avioitumisesta? Tuleeko koskaan sellaista epävarmaa oloa, että onko tuo mies juuri se oikea mies? Itse olen myös menossa naimisiin ja onnellinen suhteessamme, mutta silti ahdistus tulee välillä mieleen. Aivan älyttömän iso ja sitova päätös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin ehkä sitten viritellä siitä omaa postausta, jos sille lukijoitakin olisi! :)

   Ei mua kyllä ahdista ajatus häistä tai avioliitosta. Mutta toisaalta me ollaan oltu yhdessä jo yli seitsämän vuotta, joten näiden vuosien aikana on ehtinyt tulla varmaksi siitä, että tämä on juuri se oikea. Siihen varmuuden tunteeseen vaikuttaa varmasti myös se, että ollaan puhuttu niin paljon siitä, mitä halutaan elämältä, suhteelta, tulevaisuudelta, avioliitolta jne.

   Näiden vuosien aikana on ehditty kulkea yhdessä useita ala- ja ylämäkiä, että toisesta on myös tullut ihan äärimmäisen tärkeä. Oikeastaan niin tärkeä, että enemmän mua ahdistaa ajatus siitä, että en menisikään tämän kanssa naimisiin, vaan joutuisin alkamaan etsimään uutta miestä. Tutustumaan ja totuttelemaan toisen kaikkiin outoihin tapoihin ja totuttelemaan siihen, että se tutustuu ja oppii kaikki mun oudot piirteet ja tavat. Ja enemmän ahdistaa se ajatus, ettei saisikaan rakastaa tätä miestä lopun elämää ja ettei mulla olisi just sen rakkautta.

   Iso päätös ja iso sitoutuminen se on, oot ihan oikeassa! Ja sen takia me on odotettu tätä päätöstä näin pitkään, että ollaan molemmat ihan varmoja ja riittävän kypsiä tällaisen päätöksen tekemiseen. Jos sulla painaa nuo asiat mieltä, niin kannatan vahvasti että juttelet niistä asioista ihan avoimesti ja rehellisesti puolisosi kanssa. Usein ne ongelmat ja ahdistukset alkaa tuntua vähän pienemmille, kun ne saa puhuttua ääneen. Silloin saattaakin huomata, ettei ne tunnukkaan niin isoille. Ja ainakin taakka on kevyempi kantaa, kun sen saa toisen kanssa jakaa :)

   Toivottavasti saat ahdistuksen hälvenemään ja vietätte ihanat häät ja elätte onnellisesti yhdessä elämänne loppuun saakka. Saako udella, milloin teillä kenties häät on luvassa?

   Poista
  2. Ihana vastaus :) Meilläkin yhteistä taivalta on takana useampia vuosia. Välillä tuntuu että hän on juuri se oikea kun taas välillä sitten epäilyttää.. Toisessa on kuitenkin myös sellaisia piirteitä mitä en haluaisi! Mutta aivan samaa mietin minäkin, ahdistaisi ajatus uudesta miehestä, eihän hän tuntisi minua lainkaan ja menisi niin kauan että oppisi samalla tavalla tuntemaankaan.

   Haluan kuitenkin sitoutua ja mennä elämässä eteenpäin. Perustaa perheen tuon miehen kanssa. Vaan silti välillä mietityttää :) En tiedä onko se "normaalia" vai ei. Joskus mietin onko avioituminen tämän miehen kanssa oikea päätös jos se tuntuu edes välillä epävarmalta. Mutta toisaalta ehkä parempi nauttia elämästä tässä ja nyt, kun murehtia tulevasta :)

   Poista
  3. Tuskin kukaan on niin täydellinen, ettei koskaan ärsyttäisi. Kai se on tärkeintä, että on samaa mieltä niistä tärkeistä asioista ja samalla sivulla sen suhteen, mitä haluaa tulevaisuudelta.

   Oot varmasti oikeassa siinä, että on parempi nauttia elämästä nyt kun murehtia tulevaa. Mutta naimisiin ehtii myöhemminkin, jos se nyt ei tunnu täysin oikealta. Ennemmin odottaa siihen, että on ihan varma :)

   Poista
  4. Tunkeudun keskusteluunne :) olen itse sitä mieltä, että varmasti useimmat joskus epäröivät ja pelkäävät onko tuo juuri se oikea jne. Mielestäni se on aika normaalia. Samanlaista olen kuullut muilta pian avioituvilta ystäviltäni. Tärkeintä on kuitenkin se, että useimmiten on varma toisesta eikä pysty kuvittelemaan elämää ilman toista. Toki kaikissa on omat ärsyttävät piirteensä ja muut, eikä niiden kanssa eläminen aina ole niin helppoa. Mutta paljon paljon vaikeampaa olisi elää ilman niitä toisen hyviä puolia.

   Toki avioliitto, jättimäinen askel, jännittää ja pelottaa useimpia. Mutta elämä on sellaista. Uudet asiat pelottavat. Niin kuin kirsi sanoit, niistä on hyvä keskustella toisen kanssa ja keskustelun kautta todeta että voi kun toi toinen on kuitenkin mulle ihan täydellinen <3

   Tulipa nyt laverreltua. Voisin tiivistää että luulenpa että usein nuo epäröinnit tulevat omasta epävarmuudesta: olenko osannut tehdä oikean päätöksen? Jaksanko itse rakastaa? Jne.

   Rakkaus on monimutkaista mutta ihanaa.

   Ps. Hauskan näköinen blogi. Löysin vasta äsken.

   Poista
  5. Kiitos paljon kommentistasi jayja! Ja kiva, että tulit mukaan keskusteluun, sitä vartenhan kommenttiboksit on, että saadaan vaihdettua ajatuksia suuntaan ja toiseen :)

   Todella hyviä pointteja koko kommenttisi täynnä. Ihan erityisesti täytyy sanoa, että erityisen hyvä oli tuo huomiosi siitä, että epävarmuus voi johtua omasta epävarmuudesta. Sen lisäksi, että kyseenalaistaminen voi johtua siitä, että miettii onko itse osannut tehdä oikean valinnan, voi kyseenalaistaa myös siksi, ettei ole itse varma ansaitseeko toisen rakkautta ja sitoutumista. Kommenttisi luettuani hoksasin itsekin, että mietin joskus sitä, voiko joku ihan oikeasti ja vilpittömästi rakastaa minua niin paljon. Ja miksi ihmeessä juuri minua?

   Ihanasti sanottu myös tuo, rakkaus on monimutkaista mutta ihanaa. Olet siinä kyllä ihan oikeassa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!