Pitsiniekan hääblogi on saanut ensimmäiset blogihaasteensa, jee! Mut haastettiin muutamastakin suunnasta kertomaan 11 faktaa itsestäni, vastaamaan 11 kysymykseen ja keksimään uudet 11 kysymystä, joilla haastaa uudet 11 bloggaajaa.  Koska haasteita tuli kaksi, päätin vähän oikoa mutkia tällä kertaa.

Tässä siis vastaukseni minulle esitettyihin kysymyksiin ja kuvituksena 11 kuvaa liittyen pieniin faktoihin itsestäni, olkaa hyvät! Huikatkaa kommenttiboksissa, jos jaksoitte lukea loppuun. Tuli nimittäi aika pitkä postaus.

11b
1. Olen harrastanut monta vuotta kilpacheerleadingin parissa. Ensin treenaten, sitten valmentaen ja seuran vastuutehtäviä hoitaen. 2. Minulla on kaksi kummipoikaa. Toinen pojista on myös tulevan mieheni kummilapsi. 3. Minä tykkään erityisen paljon pupuista, ketuista ja lehmistä. Jos kuitenkin olisin joku eläin, olisin ihan varmasti koala. 4. Tykkään talviurheilusta (hiihto poislukien) tosi paljon. Laskettelusta innostuin kunnolla vasta viime talvena kun hankin kaikki pelit ja pensselit lumilautailuun.

Ensin haasteella heitti Amanda P Hääideoita 2015 -bogissaan - kiitos vaan! Tässä Amandan kysymykset:

1. Millä perusteella valitsit kaason/kaasot?
Näillä näkymin kaasoina tulee olemaan kolme läheisintä ystävääni, joiden kanssa ystävyys on kestänyt jo useamman vuosikymmenen. Näin me ainakin sovittiin eräänä toukokuisena yönä hienoisessa hiprakassa, joten eiköhän se sopimus edelleen päde.

2. Onko sulhasesi osallistunut hääjärjestelyihin?
Toistaiseksi lähinnä antamalla mielipiteitään asioista, joihin sitä olen pyytänyt. Oli tottakai myös mukana seulomassa ja katsomassa hääpaikkaa, joka valittiin. Niin ja hääsäästötiliä kartuttamalla tietenkin!

3. Mikä värimaailma/teemaväri häihinne tulee?
Fuksiaa, vaaleanpunaista, kermanvaaleaa ja kirkasta merellistä turkoosia.

4. Kuka ottaa valokuvia häissänne?
Toivottavasti lukioaikainen kaverimme, joka on muuten ihan mahtava valokuvaaja!

5. Mikä on mielipiteesi hääleikeistä?
Ei sovi kaikkiin häihin, mutta meidän tyyliin sopii, kuin nenä päähän. Kun on huumorintajuiset vieraat, on hääleikitkin hauskoja.

6. Kuinka isot häät järjestätte?
Tavoitteena olisi pitää vierasmäärä alle sadassa.

7. Mikä on hyvän avioliiton salaisuus?
Rakkaus, kunnioitus, rehellisyys ja tahto.

8. Miten aiotte tehdä häänne oman näköisiksi?
Luulen, että kaikki tekemämme valinnat tekevät häistämme oman näköiset. Niin paikka, ruoka, ohjelma, koristelut kuin vieraatkin. Miten niistä voisi olla tulematta meidän näköiset?

9. Jos olet ollut joskus häissä vieraana, mikä on lempiosuutesi häissä?
Morsiuskimpun heitto, ehdottomasti!

10. Mainitse yksi ohjelmanumero/leikki, joka tullaan näkemään häissänne?
Vaadin morsiamen ryöstön!

11. 3 suosikki blogiasi
Nämä eivät ole kylllä hääblogeja, mutta kaikista tiiviimmin tulee seurattua MouMou ja Nelliinan vaatehuone -blogeja, sekä aivan ihanaa Ninnumaarian Livin up a notch -blogia.

11a
5. Heitän joka vuosi talviturkin vappuaattona. Joinain vuosina järvissä on silloin ollut vielä jäät, mutta sekään ei menoa haittaa! 6. Olen aivan heikkona pitsimekkoihin ja ihan vakuuttunut siitä ettei niitä voi koskaan olla liikaa. Tai liian monessa värissä. 7. Mun lempibändi on ihan oikeasti Backstreet Boys, ja ekalla kerralla Bäkkäreiden konserttiin päästessäni sain myös kätellä Keviniä, AJ:tä ja Howieta! Kuinka siistiä!!

Toinen minua haasteella heittänyt bloggaaja oli Sarita, Unelmana maalaisromanttiset kesähäät blogista - kiitos sinullekin! Ja tässäpä kysymykset vastauksineen:

1. Missä, milloin ja miten tapasitte?
Heh, tavattiin lukion ruokalassa, Joni oli siellä pelkkä pyyhe lanteillaan ja minä totesin, että onpas siinä komea poika!

2. Missä, milloin ja miten kihlautuminen tapahtui?
Tästä voisi kirjoitella joskus oman postauksenkin, mutta kotona 18.8.2012 ja juuri niin kuin olin aina toivonutkin.

3. Pidittekö/aiotteko pitää kihlajaiset?
Pidettiin erikseen sukulaisille ja kavereille. Sukulaisjuhlissa en ehtinyt tehdä paljoa muuta, kuin stressata tarjoamisista, mutta kaverikekkereissä ehdin vähän rentoutuakin ja ne olikin kertakaikkisen hauskat kekkerit!

4. Mitä arvostat puolisossasi?
Anteeksi lällyily, mutta ei siinä taida olla mitään mitä en arvostaisi, tuskin muuten oltaisiin naimisiin menossa. Mutta eniten arvostan sitä, miten Joni kohtelee ihmisiä ylipäätään ja tietty erityisesti minua.

5. Minkä tyyliset häät aioitte viettää?
Rennot, hauskat, maalaisromanttiset bileet!

6. Miten suuri on hääbudjettinne?
En ole vielä siinä pisteessä, että uskaltaisin huudella sitä näin julkisesti. Eikä sitä ole vielä lukkoon lyötykään.

7. Minne suuntaatte häämatkalle?
Haaveissa olisi Malediivit.

8. Mitä tulevaisuuden haaveita teillä on?
Niin simppelille, kuin kuulostaakin, eniten haaveillaan omasta talosta ja lapsista. Jo kysymys kuuluisi, että millaisia tulevaisuuden haaveita minulla on voisin tarkentaa, että, olen suunnitellut synnyttäväni ensimmäisen lapseni, pojan, kun olen 28-vuotias, ja kolmen vuoden päästä siitä syntyisi pikkusisko.

9. Mikä tuleviin häihinne liittyen stressaa eniten?
Vieraslistan laatiminen ja budjetti.

10. Mitä odotat häiltänne eniten?
Hui miten vaikeaa on nimetä yhtä asiaa, kun odottaa häitä kokonaisuudessaan niin paljon. Jos nimeän yhden asian, mitä odotan hääpäivältä eniten, on se varmasti se hetki kun urkuri soittaa Prinsessa Ruususen häämarssia ja kirkon ovet aukeavat ja Joni näkee mut ensimmäistä kertaa hääpuvussa. Tämäkin on ihan superlällyä, mutta mulla tulee kyyneleet silmiin pelkästä ajatuksesta.

Äh.. tuota hetkeä olen kuvitellut eniten, mutta tottakai sen päivän tärkein hetki on se, kun sanotaan "Tahdon" ja meidät liitetään avioliittoon.. epäreilu kysymys.. ei kukaan voi valita vaan yhtä!

11. Aiotko näyttäytyä sulhasellesi ennen vihkimistä?
En! Perustelut löytynee edellisestä vastauksesta!

11c
8. Rakastan huvipuistoja! Haaveilen siitä, että jonain päivänä pääsen käymään rapakon takana Six Flags -huvipuistossa. Todennäköisesti kuolisin siellä, mutta vähänkö se olisi hauskaa! 9. En osaa olla kuvissa perusilmeellä. Musta on ihan oikeasti varmaan enemmän kuvia jonkin sorttisella irvistyksellä, kun luonnollisella hymyllä. 10. Asuin puoli vuotta Roomassa, ja olen vieraillut siellä jo kerran senkin jälkeen. Enkä malta odottaa seuraavaa kertaa, kun sinne taas pääsen. 11. Voimakkain fobiani on korkeanpaikankammo. Se ei ole oikeastaan koskaan hirveästi haitannut lentämistä - kunnes päädyin pienkoneeseen. Siellä se haittasi.

Huh - aikamoinen puristus! Selvisitkö maaliin asti? Yllättikö joku mun vastauksissa? Entäpä näissä pienissä faktoissa?

Ja hei, mitä haluaisitte vielä tietää musta?