Ettei elämä vaan kävisi liian tylsäksi tai liian helpoksi, niin tasan viikon päästä meillä on edessä muutto. Tämä tuli ihan äärimmäisen nopeasti, koska ensimmäisen kerran tätä mahdollisuutta väläyteltiin kaksi viikkoa sitten. Se oli sellainen mahdollisuus josta ei voinut kieltäytyä, joten viikon päästä me siirretään kimpsumme ja kampsumme Turkuun.

IMG_4449

Me saatiin sieltä ihana pieni kaksio. Ihan upouusi ja hyvällä sijainnilla. Mutta tositosi pieni se on. Ja meidän keittiön kaapit vaatii aikamoisa inventaariota ennen muuttolaatikoiden täyttämistä. Jos omistaa jo 14 lasin sarjan Essence -laseja, niin ehkä 10 martini -lasin sarjan voi pakata pois ainaki joksikin aikaa. Rakastan kyllä kaikkia erilaisia laseja ja astioita ylipäätäänkin, mutta muunmuassa mummulta peritty teeastiasto saa siirtyä hellästi pakattuna odottelemaan muutaman vuoden, isompaa kotia. Yhtä ihana se on vielä silloinkin.

IMG_4393

Tästä päätöksen pikaisuudesta huolimatta oon pääasiassa tosi rauhallisilla mielin. Me lähdetään yhdessä seikkailemaan ja mitään peruuttamatonta vahinkoa tässä ei pääse tulemaan. Takaisin pääsee, jos sille tuntuu. Ainoa asia, mikä vähän pelottaa, on se, etten tunne sieltä ketään. Tai ihan muutaman ihmisen vaan. Enkä ole myöskään menossa sinne ensisijaisesti tekemään mitään, missä ihmisiin tutustuisinkaan.

Turkuakaan en tunne yhtään, mutta siihen ainakin lienee helppoa tutustua. Mulla on kyllä ollut pieniä asenteita Turkua kohtaan, mutta aion antaa sille kaupungille mahdollisuuden. Tiedän, että monet pitää siitä ihan hulluna ja jokainen joka tuohon ihmisryhmään kuuluu, saisi nyt kirjoittaa kommenttiboksiin romaanin, jossa kerrotaan siitä, miten kiva paikka Turku on, että viihdyn siellä varmasti ja pärjään kyllä. Että ei ihmiset oikeasti oo töykeitä. Ja saan kyllä kavereitakin.

IMG_4346

Hui. Nyt alkoi pelottaa vielä enemmän, kun kirjoitin tän asian ylös. Mutta kyllähän kaikki järjestyy. Koska seikkailu on aina hyvästä ja ennemmin kadun asioita joita kokeilin, kuin sitä, etten uskaltanut kokeilla silloin kun oli mahdollisuus. Enkä mää sinne yksin lähde. Mun kanssa nimittäin muuttaa ainakin yks kiva tyyppi. Ja se sattuu olemaan mun paras kaveri