Mökki on paras paikka

Viime kesänä pääsin olosuhteiden pakosta mökkeilemään vain yhden kerran ja sekin oli syyskuussa. Tänä vuonna olosuhteet mahdollistaa mökistä nauttimisen vähän useamminkin. Kesäkuun enismmäisenä viikonloppuna, kun muut juhlivat lakkiaisia ja muita valmistujaisia me hurautettiin yhdeksi yöksi mökille äitin ja isin huomaan. 

Perustuksia kylpypaljulle, sisiliskoja, lukemista, katiskasta saatua todellista luomua lähiruokaa, luontoa, aurinkoa, saunaa, uimista, tikan heittoa, kivoja tyyppejä. Mitäpä muuta voisi kahden päivän minilomaansa toivoa? Ehkä sen verran, että ei olisi polttanut itseään auringossa, mutta mitäs me pienistä kun ei pienetkään meistä.

IMG_9265IMG_9167IMG_9244IMG_9247IMG_9338IMG_9288IMG_9284IMG_9353IMG_9357IMG_9366IMG_9297

Ja joo, paljun perustuksiin painettiin perheenjäsenten kädenjäljet. Mun isoveli ei ollut paikalla, joten painettiin sen "kädenjälki" kaljatölkillä. Sellaistapa meillä!

Vähänkö en malta odottaa juhannusta, kun pääsee taas mökille. Ja kahden hengen uimapatja saa seurakseen yhdet uude uimalelut... to be continued...

6 Kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Eikö vaan olekin! :) kukapa tuollaisessa ympäristössä edes kaipaisi sähköjä ja muita hienouksia?

   Poista
 2. Voi miten mukava kuulla susta taas! :) Oon miettinytki, että mitähän sulle mahtaa kuulua! Ihania kuvia ja näyttää siltä, että ei voinut kyllä ollakkaan muuta kuin kivaa! :)

  Ihanaa kesää sulle, Emma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, kiva kuulla teistä kaikista taas. Tänne on kuulunut yhtä sun toista ikävää, mikä on pitänyt blogista poissa, mutta nyt täällä ollaan taas :)

   Ihanaa kesää sullekin!

   Poista
 3. Voi miten ihania mökkikuvia! Mökkeily on niin kivaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sitä se tosiaan on! Harvassa paikassa mieli lepää samalla tavalla :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!