Lakkailin kynsiäni ystävältäni synttärilahjaksi saamalla uudella hempeän vaaleanpunaisella We Care Icon -kynsilakalla. Halusin kuitenkin vähän jotain koristeluja ja päätinkin tehdä nimettömiin Sonnelassa näkemäni iltapuku-koristelut. Laitoin rouvalle kaulaan helmikaulanauhan. Tällainen vanhempi rouva, kun minun kynsissäni on, nii sehän on ihan luonnollista, että hänen ihonsa hieman punoittaa, eikö vaan?

Nää on musta aivan älyttömän hauskat koristelut! Hihittelen itsekseni aina, kun näitä katson. Nämä on siitä kivat myös, että "ylösalaisin" katsottuna ne näyttävät ihan kivalle myös - silloin ne näyttää vaan vähän erilaisille ranskiksen kärjille helmikoristeilla.

IMG_7802

Kynsijuttuja ei paljon ole viime aikoina näkynyt syystä että viimeisen parin viikon aikana kaikki mun kynnet katkesi, kynsinauhat oli aivan repaleina ja sit vielä ne katkenneet kynnet liuskottui ihan mahdottmasti. Mikä ihmeen äkillinen vitamiininpuutos mulle tuli? Onkohan kyse tosiaan vitamiinitasoista? Tietääkö joku mistä tommoinen voi johtua? Se on aika tyypillistä ainakin mulle, että yhtä aikaa kaikki kynnet katkeaa ja samaan aikaan myös kynsinauhat repeilee ihan totaalisesti.

Suunta on tässäkin onneksi vaan ylöspäin - ei nämä enää ainakaan lyhyemmiksi voi mennä! Niin siis siitä, missä kunnossa kynnet nyt on. Jouduin vetelemään nämä vielä lyhemmiksi, kuin noissa kuvissa. Kun joskus kynnet kasvaa, alkaa kuitenki lakkailu-intokin toivottavasti pikkuhiljaa palata. Oli kuitenkin kivaa päästä myös kokeilemaan uusia lakkoja. Kiitos vielä Melli koko kolmikosta!

Kärsiikö kukaan muu äkillisestä kynsien kunnon huononemisesta? Vai vannooko kaikki muut jo rakennekynsien, geelausten tai jonkun muun avun nimeen?