Lupasin Levi -postauksen yhteydessä kirjoittaa vielä yhdestä jutusta erikseen. Mentiin yhtenä laskettelun -välipäivänä käymään muutaman kilometrin päässä tunturista itsestään sijaitsevassa Lapinkylässä. Meikäläisen tunnelmat siltä reissulta tiivistää aika lailla yksi kuva.

IMG_7822

Arvaatteko mitä siinä on just tapahtunut? No mää näin just, että siellä oli pupuja! Lapinkylässä on siis kotieläintarha ja porotila. Tilalla on kahvio, jossa voi ostaa lämpimät sumpit ja juoda ulkona porojen keskellä. Kuuden euron hintaan pääsee lisäksi kotieläintarhaan ja loppujen porojen luo - etupihalla, kuin on vain muutama. Kahviosta voi ostaa myös kahden euron hintaan pussin jäkälää, jotai voi kädestä syöttää poroille. Awwws! Puhukoot kuvat puolestaan.

IMG_7827IMG_7828IMG_8005IMG_8002IMG_7882IMG_7886IMG_7928IMG_7838IMG_7976IMG_7983

Vähän pelotti porojen syöttäminen, mutta ei ne kyllä purrut. Huulilla ne jäkälät käsiltä otti. Pupujen lisäksi paikan suurin rakkaus heräsi erästä hienoa rouvaa kohtaan - nimittäin Hillvevi -lehmää! Hillevi vaan kaipasi rakkautta. Sillä oli maassa rehua, mutta se tykkäsi syödä sitä vain kädestä ojennettuna. Hillevi lisäksi tykkäsi, kun sitä rapsutti. Niin kovasti, että se lipaisi mua kädestä ja vähän säikähdin (TEHTÄVÄ: etsi kuva, jossa Hillevi on juuri lipaissut mua!). Hillevi oli niin ihana, että oisin halunnut tuoda sen kotiin. Lehmät on lepposia!

IMG_7888IMG_7907IMG_7919IMG_7921

No, löysitkö?

Jos Levillä pyörii, niin käykää ihmeessä katsomassa. Eläimet on söpöjä!