Terkkuja täältä koomasta. Ilmoitin tänään, että illalla vaivun koomaan ja parhaani teen pitääkseni lupauksen. Tällä viikolla on muiden kiireiden lisäksi ollut piinana jos jonkinmoista tautia ja vaivaa. Lisäksi eilen oli vielä lähtö kahden päivän excursiolle Tampereelle. Onneksi meitä oli huoneellien senioreita niin ei tarvinnut yksinään tuskailla kylmässä kolottavien lonkkien kanssa.

IMG_7549

Reissussa mukana palveli hyväksi havaittu, rakas viikonloppukassi. Oon ostanut askeleen aikuisuuteen ja luopunut sporttikassista mun ykkösasusteena. Hankin syksyllä tuon ihanan nahkaisen, hillityn ruskean viikonloppu-kassin juurikin tällaisia tilaisuuksia varten. Sinne menee hyvin viikonlopun kamat ja näyttääkin nätille. Siinä on sekä pitkä remmi, että nuo lyhemmät sangat joten kantotyyliä voi vaihtaa myös. Ei oo kyllä vielä tullut yhtä ainutta pahaa sanaa tuosta.

IMG_7550IMG_7552IMG_7554IMG_7551

Kyllähän se saattaa joskus kirpaista, kun tällaisia hankintoja tekee, mutta enpä usko tuon kanssa menneeni metsään. Sen verran  usein tulee kuitenkin yökyläiltyä ja reissattua. Lisäksi oon virallisesti päättänyt, että pidän tosta hyvä huolta, ja tuo tulee olemaan sellainen retro-aarre, joka kestää vielä (kuvitteelliselle, tulevalle) tyttärelle ja tyttären tyttärellekin.

Jos viikonloppua pidemmäksi ajaksi lähtee, niin silti edelleen Niken iso sporttikassi ilmasotakoulun logolla on the one. Eleganttia, vai mitä?

Onko täällä enemmänkin sporttikassikansaa?