Tiedättekö sellaisia päiviä, kun kaikki on niin pirskatin tuskaista? Vessapaperia unohtui ostaa, tenttiin pitäisi lukea, palauttaa muitakin kouluprojektieja, siivotakin pitäisi, vaikkakropassa tuntuu sille, että olisi jäänyt puskutraktorin alle eikä aikakaan riittäisi ja ja. Ainakin mulla tällainen totaalinen tuskastuminen on usein monen pienen asian summa. Ja sitten tuskastuminen vaan ruokkii tuskastusta. Kun jo valmiiksi tuskastuttaa, niin kaikki pienetkin vastoinkäymiset tuskastuttaa aivan tolkuttomasti lisää.

Mulla ei oo sellainen päivä. Mulla on sellainen viikko. Kun tuntuu, ettei mikään onnistu.

Sellainen viikko ettei osaa nauttia siitä, että ulkona on mieletön keli, mun kurssit on oikeesti aika mielenkiintoisia, sain proffalta kehuja mun valokuvista ja se aloittamistaan odottava pakkaaminenkin, on luvassa ihan vaan siksi, että pääsen sitten viikoksi lomalle. Kaikki nuo asiahant on oikeestaan aika jees ja silti mää vaan tuskailen.

IMG_7564IMG_7559IMG_7558

LivBox on myös aika jees. Eikö ole ihanaa saada kerran kuukaudessa paketti, jonka sisällöstä ei tiedä. En ole vielä kertaakaan ollut saamieni pakettien sisällöistä varsinaisesti kovin liekeissä, mutta paketin saaminen ja yllärin avaaminen kyllä korvaa sen. Mulla on tasan viikon päästä synttärit, sitten pääsee ehkä availemaan paketteja myös! Onneksi synttäreitä varten ei tarvitse olla kiltti, vaan synttärisankari saa olla vaikka vähän tuskastumis-kiukuttelisikin..

Tämän kuun LivBoxissa oli luomu-teema. Paketissa oli vuohenmaito -kasvovoidetta, mehiläisvaha -käsivoidetta, ruusuista suihkugeeliä, nestemäinen eyeliner ja palashampookin. En ole ehtinyt vielä testata mitään näistä, mutta erityisesti palashampoon kokeilemista odotan innolla.

IMG_7533IMG_7538IMG_7539

Huomaatteko, kun taas vähän innostun? Tässä postauksessa innostuin ihmeponnareista. Tänään teeman mukaisesti kuitenkin vähän tuskastuin niihin. Edelleen tykkään niistä hirmusti niistä ja ne ei tosiaan revi hiuksia ja pitävät napakasti. Yksi kuitenkin on jo nyt katkennut! Byhyy! Ja ponnarit täytyy muistaa muistaa pyöritellä "lähtöasentoon", kun ne hiuksista ottaa irti. Joskus ne jää kierteille, ja jos ne jättää sillä tavalla solmuille, ne ei luonnollisestikaan palaudu niin hyvin.

Että sellaista tuskastelua tänään. Arvatenkin myös noissa aurinkoisissa maisemakuvissa on ollut linssissä, jotain töhkää, niin että kaikissa kuvissa on noi viehättävät läntit.... että sellaista. En muuten varmana muokkaa niitä piiloon tai jätä kuvia julkaisematta. En ala.

Ps. toivottavasti mun tuskastelu ei tartu kellekkään..! Nyt tsempataan vielä tää viikko loppuun ja toivottavasti sitten helpottaa.