Vaikka tässä (EDIT// nyt älysin linkinkin laittaa) postauksessa kaipailemaani arpavoittoa ei ole vielä tullut, täytyy kyllä sanoa, että mulla on ollut viimeisen vuoden aikana aivan mielettömän hyvä arpaonni. Viimeisin onnenpotku sattui kohdalle, kun rakas ystäväni kävi leikkuuttamassa hiuksia Jyväskylässä, Asemakadun yläpäässä sijaitsevassa Hiusstudio Galleriassa tuossa alkuvuodesta. Galleriassa oli ystävänpäivän kilpailu, jossa asiakkailla oli mahdollisuus ilmoittaa hiusteleikkuun ja värjäyksen ansaitseva ystävänsä arvontaan mukaan. Paras perustelu luvattiin palkita ja eiköhän Kirsi, jolla on leikkuuta kaipaava reuhka kohta saanut sähköpostiinsa viestiä, että onneksi olkoo, voitit hiusten leikkuun ja värjäyksen sekä shampoon, hoitoaineen ja muotoilutuotteen. Jeeeee!

IMG_7588

Tänään sitten vihdoin sopi mun aikatauluihin (ja otsahiusten pituuteen) ja marssinkin aamulle varaamani palkintoani lunastamaan. Mulle laitettiin kevyt sävyte - sellainen, josta ei kuulemma jää karmeaa juurikasvua, vaan se näyttää auringon vaalentamalta ja luonnolliselta (mitä mun reuhka olikin). Lisäksi päälle laitettiin vähän vielä vaaleampaa raitaa auringon värjäämää, luonnollista tyyliä korostamaan. 

Lisäksi päätin alkaa kasvattaa otsatukkaani pois. Kukaan ei ole mulle kehdannut sitä negatiivisesti kommentoida, päin vastoin. Sain otsiksesta paljon enemmän kehuja, kuin hiuksistani koskaan, mutta... en vaan tuntenut siinä oloani kovin kotoisaksi. Joten otsistani kevennettiin, jotta pois kasvatteleminen on mukavampaa, eikä tarvitse lähes tasamittaista osiota pikkuhiljaa kasvattaa.. tämä on nyt leikattu niin, että se kasvaa tuohon sivuille ikäänkuin kerrostuksiksi.

IMG_7576IMG_7585

Pituudesta lähti taas ihan hirveästi. Ihan oikeasti, nyt en kyllä anna enää leikata paljoa mun hiuksia ainakaan kahteen vuoteen. Parturinpenkissä istuessani huokaisin takaa peilaillessani helpottuneena, että jäihän sinne vielä pituutta, mutta kotona olinkin taas eri mieltä. Hyvä etten kyynelet silmissä jo ollut ja anellut tuota puoliskoani sanomaan, että onhan mulla vielä tosi pitkät hiukset, onhan?! Tai siis, anelinhan minä. Näitä kuvia katsoessani totesin sitten taas kuitenkin, että onhan niissä vähän pituuttakin jäljellä. Mutta miksei mun päästä roikkuva ponnari näytä ollenkaan noin pitkälle, kun toi kuvassa oleva?

Turhaa napinaahan tuo on. Oon ihan rakastunut tähän hiustenväriin. Oonko ainoa, jonka mielestä se sopii mulle, kuin nenä päähän? Just tuon väriset mää aina ajattelen mun hiusten olevan. Ja tekihän se tälle hamppuiselle, Italian kuivattamalle reuhkalle hyvää napsia latvoista huonoja pois. Kyllähän ne takas kasvaa. Oikeasti oon tosi tyytyväinen. Ja mulla ei ikinä, siis vannon,  ei ikinä, ole ollut niin ihanaa ja sympaattista ja ystävällistä kampaajaa, kuin tänään. Ainoa vähän nolo juttu on, että enpä muista tämän ihanan naisen nimeä. Voihan rähmä. Aiemmin mulla on ollut vähän ikäviä kokemuksia kampaajista, jotka on kyllä sanomisillaan onnistuneet pahoittamaan mun mieltä oikein urakalla, mutta tänään tulin niin onnelliseksi.

IMG_7573galleria

Jos joku Hiusstudio Gallerian väestä sattuu tätä ikänä näkemään, niin kiitos vielä valtavasti ihanasta palkinnosta. Olen iki onnellinen ja mielettömän kiitollinen! Seuraavan kerran (kahden vuoden päästä, kun mun hiukset on taas pitkät... nythän ne hädintuskin yltää ponnarille tsihihi) kun tarvitsee mun kuontaloa saksia, niin voin kyllä vannoa, että suuntaan samaan ihanaan tuoliin. Tulin super onnelliseksi ja oon super tyytyväinen.

Ja ne tuotteetkin vielä, oih! Raportoin niistä sitten, kunhan testaan. Sen muotoilutuotteen osalta mulla on ainakin suuria odotuksia!

Mitäs te tykkäätte uudistuneesta kuontalosta? Ei mitään hirveen radikaalia, mutta väri on ainakin mun mielestä mahtava! Ja mitäs te olette mieltä pituudesta? Kertokaa ihmeessä, en malta oottaa, että kuulen!