Viikko on kulunut hirmu nopeasti. Kestänyt kauan, mutta silti loppui niin pian. Viikonloppu varsinkin hujahti. Paljon kivoja juttuja mahtui näihin pariin viimeisimpäänkin päivään. Kaverin valmistujaiset, valmentamista, penkkiurheilua ja vaikka sun mitä. Tän illan piristys oli kyllä ehdottomasti se, että taivaalla oli revontulet. Oltiin tulossa reilu tunti sitten kotiin, ajettiin pihaan ja mää totesin, että näyttää ihan revontulille. Vierestä huudahdettiin, että nehän on, tuu kattomaan!

revontulet

En ollut koskaan nähnyt aikaisemmin ja se oli hauskaa. Välillä ne oli voimakkaammat ja välillä vähän vähemmän. Aika mieletöntä oli ne nähdä täällä näinkin etelässä ja vielä kaupungissa. Niitä on vissiin ollut liikkeellä tänään!

Revontulien näkeminen oli tarvittu piristys tähän sunnuntai-iltaan. Ensi viikosta tulee nimittäin tätäkin viikkoa raskaampi. Luvassa olisi paljon koulua, paljon tehtävien palautuksia, tentti ja parit työhaastattelutkin valmennusten ja muiden seuratoimintaan liittyvien vastuutehtävien lisäksi. Jos niistä selviän hengissä niin pitäisi vielä siivota kämppä ja pakata kamat. Sitten on onneksi palkkiossa luvassa matka Leville. Viisi päivää enää ennen sitä. Huh. 

Tällaiset pikakuulumiset vain tänään. Näittekö te revontulia?