Aurinkoista perjantaita kaikille! Täällä ainakin paistaa aurinko niin ihanan kirkkaasti, että piti vähän vetää verhojakin kiinni, ettei liikaa silmiä häikäise. Toivottavasti aurinkoa on riittänyt muillekin paikkakunnille. Niin pajon energiaa se antaa, ja tuntuu ihan keväälle!

Aamulla luennolla istuskellessani Vila Club muistutti mua tekstarilla, että tänään on auennut Jyväskylässä piipahtava Vilan POP UP liike. Oon laiska ja en ole jaksanut näitä viestejä stopatakaan, vaikka yleensä mua ärsyttää vaatekauppojen klubi-tekstarit suunnattomasti. Tällä kertaa kuitenkin ilahduin tiedosa ja luennon jälkeen päätin sitten pyörähtää sitä vilkaisemassa, kaupungille päin kun olin jokatapauksessa suuntaamassa. Paljon kivaa olisi ollut pikkuriikkisessä liikeessä tarjolla ja hyvän tarjouksen vuoksi tein itsekin yhden ostoksen.

IMG_7412IMG_7418IMG_7480IMG_7417IMG_7358IMG_7419

Tuo harmaa paksuhko neuletakki pisti mun silmään heti kun astelin puljuun sisälle. Se on siisti, lämmin, mutta nuo helmet ja strassit piristävät harmaata simppelin mallista neuletta. Ihana. Ja siisti. Napitkin hauskasti piilossa. Hyvin toimi ainakin mustan yksinkertaisen mekon päällä. Simppeliä alaosaa tuo taitaa vaatia, vai mitä olette mieltä? Uskaltaisitteko lähteä  yhdistelemään bling-neuletta johonkin villimpään alaosaankin?

Jos joku muu Jyväskylässä majaileva on kiinnostunut, niin POP UP on auki muistaakseni tänään perjantaina ja huomenna lauantaina ja sehän löytyy Torikeskuksesta, tunnin kuvan vierestä.