Mulla pursuaa eteisen kaappi huiveja. Aika paljon niistä on paksuja ja lämpimiä, mutta myös melkoisen moni niistä on keveämpiä. En kuitenkaan yleensä osaa käyttää huiveja asusteena, ihan vaan sisävaatteiden kanssa. Muilla olen aina ihaillut huiveja asusteena, mutta ujostellut niiden kanssa itse. Nyt kuitenkin mullakin on intoa kokeilla - ehkä se on vaan ollut oikean huivin puuttumisesta kiinni?

IMG_7479IMG_7478

Löysin H&M:ltä kympillä tällaisen mustavalkoisen tähtihuivin. Tähtihuivissakin vähän pelkään, että näytän liian rockilta. Kuitenkin perus simppeleiden vaatteiden kanssa se on vaan kiva piristäjä. Huivi tuntuu köykäiselle ja mukavalle kaulassa, ja kevyen materiaalin vuoksi se ei näytäkään liian raskaalta. Testailin huivia jo ihan innoissani kaikkien eri väristen t-paitojen kanssa, ja kivalta ainakin mun mielestä näyttää.

huivihuivi2

Vaikkei tänä keväänä kovasti muodissa olevat tuomari-raidat mua oikein sytytäkään, löytyy mun kaapista jonnin verran mustavalkoraitaisia paitoja. Kokeilin tätä tähtihuivia jo myös yhden leveäraitaisen paidan kaveriksi ja sekin näytti tosi kivalle! Printtien yhdistelyä hui! Yleensä jos sitä harjoitan niin se koskee vaan kukkakuosia. Mutta innostuin kyllä kahden noinkin ronskin printinkin yhdistelmästä. Jospa se joku päivä tallentuisi kamerallekin!

Mitä tykkäätte huivista? Vai tykäättekö niistä ylipäätään?

Mua jäi kaivelemaan, kun kirjoitin taas tuolla ylhäällä pelkääväni näyttäväni liian rockilta. Se tuntuu olevan mun suurin pukeutumispelko. Aika huvittavaa. Taidankin kirjoitella joku kerta ihan oman postauksensa  mun pukeutumispeloista. Aika epärationaalisiahan ne on!