Luin näistä ihmeponnareista jo kauan sitten muistaakseni Saara Sarvaksen blogista ja nyt uudellen More to Love -tyttöjen blogista. No siellä kommenttiboksissa sitten sanoi nähneensä ihmeponnareita H&M:llä ihan parilla eurolla ja minään rynnin ostamaan. Ja innostuin sijoittamaan kokonaiset 6 euroa ponnareihin ostamalla molemmat maholliset värisetit. Tai no, en edes kokonaista 6 euroa, vaan yhteensä 5,90. Heh.

IMG_7484

Oon testaillut pari päivää ja oon myyty. Nytkin on sellainen päässä. Sanoin eilen, että nää on niin ylivoimaisen parhaita ja rakastan yli kaiken enkä muuta ikinä käytäkään. Sit pidin hetken tauon ja sanoin, että ainakin siihen asti kun tätä uutuudenviehätystä kestää. Oon aika kova tyttö innostumaan.

IMG_7481IMG_7486IMG_7482

Nää on suloisen värisiä ja oikeesti hyviä hiuksissa. Ei oo vielä yhtään kertaa jäänyt hiukset kiinni tai repinyt. Kun laitan tällaisella suttu-nutturan kiinni, niin päänahkaa ei yhtään kiristä, mutta silti hiukset ei hievahda mihinkään. Täydellistä. Lenksut joustaa paljon, mutta palautuu sitten takaisin pieneksi. Keltainen on otettu juuri ennen kuvia hiuksista pois. En tiedä kauanko palautumisessa oikeasti menee, mutta jos illalla irroitan ponnarin hiuksista on se aamulla taas yhtä pieni, kuin kaikki muut. Tai no, "pieni". Noi joustaa paljon eikä ne mitään superpieniä ja huomaamattomia kyllä ole.

IMG_7488IMG_7495IMG_7487

Mulla on aika pitkät hiukset ja laitan ne aina nelin kerroin sutturalle, mulla toimivat ainakin mainiosti. Ootteko te testailleet? Onko ollut hyviä myös ohuille tai lyhyille hiuksille? Hinta ei ainakaan oo paha, jos haluaa kokeilla. En oikeesti oo koskaan kokenut näin "keveälle" tuntuvaa ponnaria. Tykkään!

Niin ja ps. näin päivän myöhässä hyvää naistenpäivää kaikille ihanille naisille. Rakastan tota tekstiä tossa kortissa. Vois olla mun suusta.

tausta