Cannelloni-macaroni

Tänään laitoin hyvää ruokaa. Cannelloneja on ollut tarkoitus kokeilla itse jo jonkin aikaa. Sitten seuraavalla kerralla pitää tehdä vielä pasta itse, nams! Maistui aika lailla lasagnelle, mutta siis hyvääää oli!
 
WP_20130311_010

Resepti oli melkein suoraan Myllyn Paras cannelloni-paketista. Vähän kyllä muokkailin itse mm. mausteiden suhteen koska ostamani valkosipulit oli pilalla ja halusin vähänlisää ärhäkkyyttä makuun.

Raasta neljä porkkanaa. Ruskista jauheliha pannulla, lisää porkkanaraaste, 3dl vettä, lihaliemikuutio ja mausta valkopippurilla, 3-4 valkosipulin kynnellä, basilikalla ja oreganolla. Itselläni ei ollut siis valkosipulia eikä basilikaa, joten päätin tehdä mausteista. Lisäsin taco-maustetta ja cayennepippuria.

Täytä cannelloni putket lihasoossilla ja asettele putket vierekkäin laakeaan uunivuokaan. Kaada päälle pari desiä ruokakermaa, tölkki tomaattimurskaa ja ripsaus suolaa ja pippuria. Ripottele päälle pari desiä juustoraastetta. Tyrkkää uuniin 225 asteeseen vajaaksi puoleksi tunniksi. Nosta pari pötköä lautaselle, ja koristele tuoreella basilikalla.

WP_20130311_007
Alkupalaksi pienillä ruisleivillä pestoa, mozzarellaa, ripaus suolaa ja pippuria, tomaattiviipale ja päälle hyvää oliiviöljyä.

Olipas ihanaa! Ja maisematkin näyttää sille, että asuttais hienossakin kattohuoneistossa! Ihana sininen taivas näkyy onneksi meidän kämpästä, vaikkei penthouse olekaan.

WP_20130311_004

Onko kukaan muu tehnyt cannelloneja? Suosittelen, vaikka putkien täyttäminen vähän hidasta ja työlästä olikin! Se oli sen arvoista ja onneksi vielä yli puolet jäi, niin saa huomennakin herkutella!

4 Kommenttia

  1. Meinasin just sanoa, että tuossa vikassa kuvassa on semmosta suuren kaupungin tuntua! :P Tai no täältä perämetsästä katottuna se toki myös onki sitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, perämetsistä määkin oon lähtöisin, joten ymmärrän tunteesi! Tosin ei tää Jyväskyläkään ihan mikään metropoli ole :D

      Poista
  2. Oon joskus syönyt ulkomailla Canneloneja ja oon kyllä tykännyt. Itse en ole koskaan tehnyt, mutta voisi kokeilla. Sun annos näyttää ainakin tosi herkulliselta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on aikas ihania! Heti tuli mielen vaikka minkälaisia variaatioita, mitä näistä vois tehdä!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!