Tänään päivän asuna oli toppatakki, punainen pipo ja tummanpinkit huulet. Suunnattiin Synergialle kattomaan  kiekkoa, tosin toisin kuin valtaosa katsojista kannatettiin vieraana ollutta Hifkiä. Voitto tuli ja ei-kuulemma hävettänyt istua mun vieressä katsomossa, kun IFK teki maalin, kaikki muut oli hiljaa ja mää huusin. Sehän on hyvä, ettei hävettänyt!

WP_20130305_022

Mun seuralainen soitteli yhden kaverinsa kanssa, joka oli myös peliä katsomassa. Vaihtoivat istumapaikkojen sijaintitietoa ja mun seuralainen sano, että me ollaan siellä mistä se ainoa huuto kuuluu, kun Hifki tekee maalin. Puhelimen toisesta päästä sanottiin, että joo he kuulikin hiljasuuden keskeltä aina jotain äijämäistä örinää. Kiva. Mutta en kadu. Mihinkä tsiippari äänestään pääsis?

WP_20130305_010WP_20130305_016WP_20130305_023

Oli kyllä taas niin hauskaa, vaikka mun suurin idoli, Ville Peltonen, olikin sen kivan tällin jäljiltä vielä sairastuvalla. Ikävä kyllä oli.

Sai kyllä muuten myös taas ihmetellä miten idiootteja voi jotkut ihmiset olla. Siis voi herranjestas sitä kirosanojen määrää. Katsomot täynnä pikkupoikia, jotka ihan varmasti ottaa mallia kun - excuse my french - kaikki oli vittua, saatanaa ja voi jumalautaa. Kyllähän se mahtaa harmittaa jos oma joukkue on ottamassa pataan, mutta kannattaisko sillon keskittyä vaikka niitten omien kannattamiseen, eikä siihen että huutaa miten paska se vastustajan moke on, tai miten paska se tuomari on ja miten sen pitäisi vaan sukeltaa paskaan. Sukeltakaa ite sanon minä. Jutut alko pelin viimesillä minuuteilla mennä niin pitkälle, että jouduin tosissani puremaan alahuultani, etten ois noussu ylös ja alkanu räyhätä niille idiooteille. Lähellä oli ja ehkä seuraavalla kerralla räyhään. Naurettavaa käytöstä aikuisilta ihmisiltä. Tostako urheilussa sit on kyse? Ei mulle ainakaan!

Olen puhunut.