Sanoin saaneeni kengät lahjaksi kiitokseksi henkilökohtaisen shoppailu-avustajan palveluista. Ne oli nämä puuterisen haalean vaaleanpunaiset Vagabondin aitoa nahkaa olevat tennarit. Nyt on muutaman päivän käyttökokemukset takana ja voi jestas rakastan niitä. Ne on pehmoiset, mukavat, tukevat pohjat ja niin suloiset! Ja ne sopii ihan kaiken kanssa! Jopa mun raidallisten villapöksyjen!

WP_20130222_007IMG_7291

Eilen ne pääsivät mustan trikoomekon kaveriksi. Kaikkea tuota mustaa rikkomaan heitin mekon vyötäisille tennareiden nauhoihin sopivan vyön. Näin jälkikäteen ajatellen ei kyllä näytä olleen paras mahdollinen idea. Ehkä liiallista mustaa rikkomaan olisi sopinut paremmin esimerkiksi pitkä neuletakki.

perjantaiIMG_7294WP_20130222_008

Me oltiin molemmat innoissamme, kun molemmilla oli uudet nahkaiset tennarit jaloissa. Nuo miesten versiot on Jack & Jonesista. Molemmista Jyväskylän myymälöistä oli oikea koko loppu, mutta onneksi meikäläinen on astetta ammattimaisempi nettishoppailija, joten puoliskokin sai mieleisensä monot.

IMG_7307

Lauantai-iltaa vietttelen täällä ylhäisessä yksinäisyydessäni, mutta eipä voi valittaa. Koti on siisti ja lasissa Sommersbyn päärynäsiideriä (nuo Essence punkkulasit on ehkä parhaat! Tossa lasissa on tölkillinen siideriä, ja hyvin mahtuu!). Kohta taidan laittaa kynsiin jotkut uudet kivat lakkaukset ja ehkäpä lämmitän itselleni saunankin.

Mitäs teidän lauantai-iltoihin kuuluu?