Viime yönä jaettiin rapakon takana taas Oscar-pystejä. Miten musta tuntuu, että joka vuosi nää karkelot aina tulee yhtä yllättäen ja huomaamatta? No, eipä ne taida täällä Suomessa niin iso juttu ollakkaan. Mutta on se vähän huvittavaa, että odotin Super Bowlia enemmän, kuin Oskuja ja ensimmäitä tapahtumaa näistä jaksoinkin töllöttää aamu kuuteen saakka. Koko Oscar -lähetyksen olen yrittänyt katsoa läpi kerran ja silloinkin nukahdin kesken.

Onneksi jälkikäteen voi ihailla pukuloistoa, ja nostinkin tähän nyt kaksi lemppariani. Näköjään vaaleat, hempeät mekot oli tän vuoden valinnoista mulle eniten mieleen. Amy Adamsin Oscar de la Renta ja Amanda Seyfriedin Alexander McQueen olivat musta kauneimmat ja kantajilleen sopivat.

oscar1

Mun lemppari iltapukusuunnittelija on ehdottomasti Elie Saab ja Sandra Bullockin kantama kyseisen suunnittelijan iltapuku olikin musta myös tosi ihana. Ainoa, mikä tässä lookissa mua häiritsee on avonaiset hiukset. Ymmärrän kyllä mihin sillä pyritään, mutta mun mielestäni näin juhlavassa tilaisuudessa hiukset on vaan paremmat kiinni laitettuna. Sama juttu oli ainakin Jennifer Anistonilla. Avonaiset, arkiset hiukset latisti upean, juhlavan punaisen iltapuvun fiilistä.

oscar2

Mitäs te tykkäätte näistä? Kuka teidän mielestääne oli illan upein? Vai eikö Oscareiden mekko-hulabaloo voisi vähempää kiinnostaa? Kertokaa mulle, koska teidän kanssa on niin ihanaa höpöttää kommenttiboksissa!