Eilen pohdin sitä, miten pääsen sohvan pohjalta ylös, ja eihän se kovin hyvin mennyt. Pääsin sentään toppapukukaupoille ja ihan sänkyyn nukkumaan, mutta täällä sohvan pohjalla ollaan taas. Vetämättömyyteen löytyi syy, nimittäin pikkuisen pipi olo, muuttui yön aikana ihan kunnon taudiksi ja vähän lämpöäkin nousi. Ei vaan malttaisi millään tulla nyt kipeäksi. Olisi ollut vielä vähäsen tärkeitä opiskelujuttuja, joululahjashoppailuita, valmennuksia ja ja ja.. yritän kovasti olla kuin How I Met Your Motherin Barney, mutta ei se tällä päänsäryllä ole oikein toiminut.

Onneksi sohvan pohjallakin jaksaa, ainakin välillä, joitain aktiviteetteja harrastaa. Kynsien laittaminen ei vaadi muuta kuin ahterillaan istumista, joten kynnet laitoin uuteen kuosiin rakkaalla vaalean violetilla Kikon lakalla ja koristelin ne maaliroiskeilla. Kivassa kunnossa mun kädet, haavoilla  ja rutikuivat. Onko jollain jotain maagisia vinkkejä miten kädet saisi kuntoon? Mää rasvailen ahkerasti tassuja ja kynsinauhojakin öljyän, mutta ei vaan toimi...

IMG_5329IMG_5318IMG_5332IMG_5334
Ja sitten kun kynsilakat on kuivuneet, voi tarttua puikkoihin ja jatkaa villasukkien parissa hääräämistä. Kahdesta parista on ensimmäiset sukat tehtynä, nyt vaan pitäisi tarttua toimeen ja tehdä ne loppuun. Tähän joulun alle on kiva aina varata paljon käsityiprojekteja. Kun niitähän ei tietenkään voisi aikaisemmin syksyllä aloittaa. Koitan olla valittamatta, koska tykkään neuloa ja tykkään myös antaa itse tehtyjä juttuja eteenpäin. Onko kellään muulla jotain projekteja joulua varten?

IMG_5338IMG_5340IMG_5337IMG_5341
Ai niin, eilen kun lupailin sillisalaattipostausta, niin siitä unohtui yksi juttu! Tästä feissarimokien jutusta (toinen tuossa sekalaisten setissä) inspiroituneena mekin ladattiin puhelimiin tuo Sleep Talk Recorder.. valtaosa nauhoituksesta oli vaan peiton kahinaa, mutta kyllä sinne oli yöllä yksi melkoisen huvittava "keskustelukin" tallentunut, minun ja vieressä nukkujan välille:

hän: *yskii kovasti*
minä: Mitä?
hän: *yskii lisää*
minä: Ahaaaaaa!
hän: *yskii vielä*
minä: Niinpä....

Oon vissiin nähnyt unta vähän erilaisista vastauksista, mutta kuulostin kyllä olevan aika kiinnostunut keskustelun aiheesta. Hyvä minä!

Toivottavasti teillä on terveempi tiistai! Palaillaan!