Heissuli vei! Vähän höpötystä lumen ja talven ihanuudesta. Noin, nyt on sekin hoidettu alta pois. Ajattelin tulla vähän kirjoittelemaan alkuviikon kuulumisiani kera viime päivien kuvien! Eilen tuli tahaton tauko kirjotiteluun, kun tein perinteiset.. eli päätin mennä hetkeksi peiton alle pötköttelemään ruuan jälkeen. Ja joo, heräsin kolmisen tuntia myöhemmin. Onneksi oli eilen vapaa ilta. Tollaisten päikkäreitten jälkeen on aina aivan hullussa koomassa, joten en saanut itsestäni mitään järkevää irti enää senkään jälkeen. Taisi olla vähän väsymystä tai univajetta, koska yöunetkin maittoi ihan normaalisti vielä illalla.

IMG_4837IMG_4835IMG_4845
Rehellisyyden nimissä en ole paljon kalsari ja kollarit combon lisäks muuhun edes jaksanut nyt alkuviikolla puheutua. Sitä se -18 astetta teettää. Lisäksi ulos saa pukeutua kunnon muumioksi, mutta oikeastaan se on hauskaa. Tai kaikki muu siinä on hauskaa, paitsi se kun hengittää kaulaliinaansa ja se menee hengityksestä ihan märäksi. Ja sitten se märkä kaulaliina on naamaa vasten. Yök.

IMG_4847IMG_4839IMG_4840
Lisäksi olen vihdoi  vähän aloitellut joulusiivousta, joten on tullut vietettyä aika paljon aikaa uunia jynssäten ja kaappeja siivoten. Harvinaista, että olen siinä hommassa näin ajoissa! Odotan kauhulla sitä päivää, kun on pakko kohdata vaatekaappien siivous... ne on tällä hetkellä niin ylikuormittuneita, että en odota sitä ollenkaan innolla. Kaappien puhdistaminen ei muutenkaan ole mun lempparia, vaikka niiden järjestelystä tykkäänkin. Ja  en muuten malta odottaa, että pääsee jynssäämään saunaa, se on hauskaa!

IMG_3018IMG_3014
Haen vielä ehkä vähän blogini linjaa.. kuulumisista on mukava kirjoitella, mutta en tiedä kiinnostavatko ne ketään? Melkoisen pinnallista höpinäähän tämä joka tapauksessa sisältää. Aina muuten sanon kirjoittelevani niistä asioista, jotka opiskelijan arkea ilahduttavat, joten pidetään samaa linjaa: parina viime päivänä eniten iloa on tuottanut se asia, että meillä on omat tiski- ja pyykkikoneet. Siivouskärpäsen purtua ne on molemmat saaneet kyllä laulaa. Vaikka siivoaminen on ankeaa, oli ihanaa myös se, että puhtaaseen kotiin viitsi luoda vähän joulutunnelmaa.

IMG_4857IMG_4855
Viikonloppuiset pipari-talkoot (344 piparia!), jouluvaloja lyhdyssä, kynttilöitä, äitin neulomat joulupallot aaltomaljassa ja vähän tonttuja hyllyn nurkalla istuskelemassa... On ne joulukoristeet vaan kivoja. Vielä pitäisi laittaa kynttelikkö ikkunaan, pajupallo valoineen parvekkeelle ja sitten joulunalusviikolla tietenkin kuusi! Vaikka stressi ja väsymys meinaavat välillä uhata, niin kyllä se joulumieli vielä löytyy! Jos ei muuten niin vaikka väkisin.

IMG_4849IMG_4870IMG_4876
Tänään koko päivä on ollut omistettu teoria-alustuksille, yliopistolle ja valmentamiselle. Jospa sitä huomenna taas saisi vähän muutakin aikaan? Ainakin ollaan menossa pyörähtämään Yliopistonkadulla sijaitsevassa Sisustus Ilo -nimisessä sisustuskaupassa.. jee!

Mitäs muiden alkuviikkoon kuuluu? Joko löytyy joulmieltä?