Nyt kävi niin, että yliarvioin omat videonmuokkaustaitoni, ja rajusti. Joten kampausvinkkivideo ei ehdi ulos vielä tänään. Sen sijaan päätin osallistua Tyyliä metsästämässä -blogin ihanan Veeran aloittamaan tempaukseen.

Veeran postauksesta voi lukea tarkemmat taustat ja yksityiskohdat, mutta lyhyesti ja ytimekkäästi homman nimi on tämä: lemppari-bloggaajani MouMou blogin Iina, joka on upea, upea, upea nainen, sai aivan käsittämätöntä kommenttia Mert Otsamon hänelle suunnittelemaa mekkoa esittelevään postaukseen. Tämä pisti Veeran ajattelemaan kauneusihanteita ja photoshopattuja kuvia, ja Veera haastoi kaikki bloggaajat postaamaan kuvan itsestään, vailla meikkiä, hiustenlaittoa ja kuvanmuokkausta. Luonnollisena. Sellaisena, millaisena me kaikki oikeasti ollaan. Ja vaikka blogi tavoittaa minimaalisen määrän ihmisiä, on sekin jotain, joten lähtin ilman muuta mukaan.

IMG_4383
Tässä sitä sitten ollaan. Kuten olen jo aiemmin sanonut, en käytä meikkiä joka päivä. Vaikka mielestäni nassuni sitä kaipaisi, joskus vain laiskuus voittaa. Mutta tältä näytän ilman meikkiä, näppyjen ja röpelöiden peittämistä, silmäpusseilla ja tukka lähmässä ja suttunutturalla. Järkytyitkö? Minä olen nähyt jo monta tähän tempaukseen liittyvää kuvaa, ja täytyy sanoa, että jokainen niissä näkemäni nainen on näyttänyt mielestäni kauniilta. Oli näppyjä, laikkuja, arpia tai mitä lie. Kauniita ovat olleet jokainen.

Ja hei, lähde sinäkin mukaan. Mitä menetettävääkään tässä olisi?