Olenko muuten ainut, jonka mielestä otsikon Hese-mainos-biisi on aivan äärimmäisen tarttuva? Luultavasti! Kyse on siis Hesen currykana-hampparista, jonka mainoksessa jotkut Intia-henkiset kaverit tanssivat ja lauloivat - myös Intia-henkisesti - mikä on tämä herkku-herkku? Se soi mulla vieläkin päässä, vaikka on varmaan vuosi edellisestä kerrasta kun tuon mainoksen olen nähnyt. 

Tulee vähän pulla painotteista bloggailua vielä tänään. Mutta nyt istun Arlandan kentällä, joten huomenna palataan takaisin normaaliin päiväjärjestykseen ja uusien juttujen pariin!

Tänä syksynä on ollut paljon syytä juhlaan, joten on tullut myös leivottua aika paljon. Olen aika innokas leipoja ja tykkään koristella leipomuksiani kauniisti. Tässä keittiössä se on kauneus, joka on puoli ruokaa! Tässä muutamia kuvia tämän leipurin tuotoksista, ihan vaan inspiraatiomielessä.


IMG_3103IMG_3438 IMG_3041IMG_2744 (2)IMG_3433IMG_2741

Noista kuppikakuista tuli muuten ehkä mun lemppareita! Ja näytti maistuvan kaikille muillekin, joille tarjosin. Pohjalla niissä on mun bravuri eli raparperi-valkosuklaamuffinssit ja tällä kertaa lisäsin päälle vielä valkosuklaa-tuorejuusto-sokerikreemi-kuorrutteen (kiva sana!) ja suloisia koristuksia. Onko kukaan kiinnostunut reseptistä? Ja mitä on teidän leipomis-bravurit?