Tein tässä syksyn piristykseksi herkullisen kesäiset jätskikynnet. Tämä kynsilakkaus on ihan super kivan näköinen, mutta älyttömän helppo tehdä. En muista mistä olen ensimmäisen kerran saanut inspiraation tähän manikyyriin, mutta omaa keksintöä se ei ainakaan ole. Muistuipa muuten mieleeni, että ihana Colour me -blogin Ia on tehnyt tästä manikyyristä ihan videotutorialinkin. Ia muuten kutsuu näitä pipari-kynsiksi. Minulle niistä tulee jostain syystä enemmän jätskipuikot mieleen.

IMG_2798IMG_2782IMG_2805IMG_2804IMG_2809IMG_2793
China Glaze on kyllä ehdottomasti mun lemppari lakkamerkki. Ja tuo täydellinen Barbie-pinnki, Dance Baby nimeltään, mun tämän hetkinen lakka. Se on kulunut jo puolilleen, joten sitä on ehdottomasti tilattava lisää. En tosiaan tiedä, onko täysin reilua sanoa että CG on mun lemppari lakkamerkki, kun omistan siltä merkiltä yhteensä vain neljä lakkaa. Uutta tilausta olen harkinnut jo kuukausitolkulla, mutta en ole näköjään vielä Googlaillut tarpeeksi swatcheja, jotta osaisin päättää lopullisesti!

ps. kaameat kynsinauhat, I know..